Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond csütörtök, 08:54
Előzmény: #7839  kurnyikova
Minden bizonnyal :). Csak keszuljel.
kurnyikova
kurnyikova csütörtök, 07:57
Készüljetek
Októberben kormányváltás!
offshort
offshort szerda, 22:03
Előzmény: #7833  buxmester
a Bizottság pont a kádár és késöbb az orbáni személyi kultusz ellen emelt hangot!
mondjuk mikor egy fideszes hozza fel az pikantéria, 
főleg mikor bajjer' a "gyalog-galoppal"  meg a "Brian Életével" jön! 
Röhej hogy mennyire sötétek a fideszesek és h mennyire nincsenek tisztában magukkal!
badsector1
badsector1 szerda, 17:21
Erre az AE Bizottság szövegre hajazol?

"Putty-putty. Mit látsz, Laca? Kicsit halkabban kérdezd, mert nem látok olyan nagyot. Mit látsz??? Egy nagy segget látok. Na. Ez már valami. De nem is látom."
R00
R00 szerda, 17:19
Előzmény: #7834  badsector1
A nyugdijasok már csak ilyenek :-)  Lesznek vagy 80 mire megint választások lesz megint  Mire izgulnak?
badsector1
badsector1 szerda, 17:04
Szóval nem tudod kifejteni, hogy miben lett rosszabb az életed április 12 óta.
De akkor mi a bajod? :))
buxmester
buxmester szerda, 16:58
Előzmény: #7831  badsector1
Néz ki az ablakon Jani.Mit látsz??Egy NAGY SEGGET LÁTOK.
sasa44 szerda, 16:44
Előzmény: #7829  buxmester

A "FELHÁBORÍTÓ MOCSOK BANDA" rendezvénye elmarad:
"Elmaradt a Dobbanjon nevű ellenzéki civil mozgalom tervezett augusztus 20-i rendezvénye a Városligetben, mivel a szervezők saját elmondásuk szerint nem tudtak elegendő adományt gyűjteni a lebonyolításához, írta meg a HVG. A nyáron indult Dobbanjon mozgalom – amelyet korábban ismeretlen TikTok-tartalomgyártók és a Fidesz környezetében mozgó, Orbán Viktort támogató influenszerek hívtak életre – még a hét elején hirdette meg a városligeti eseményét, amellyel azt kívánták üzenni, hogy az államalapítás ünnepe egyetlen politikai közösség által sem sajátítható ki."
ANNYIRA sajnálom! 
Viktor nem adományozott? Hát ezt nem gondoltam volna erről a talpig becsületes emberről....
badsector1
badsector1 szerda, 16:40
Előzmény: #7829  buxmester
miben lett rosszabb az életed április 12 óta, hogy ennyire frusztrált lettél?
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 15:59
Előzmény: #7828  buxmester
Private group 68.6K members
Értékrendünk a Fidesz-KDNP politikája mellett áll.
_______ szilárdan ingadozik ______
Kihívás volt 14 évig szilárdan ingadozni a fidesz kacskaringós, ellentmondásos politikáját követve.
buxmester
buxmester szerda, 15:43
Előzmény: #7828  buxmester
FELHÁBORÍTÓ MOCSOK BANDA!
R00
R00 szerda, 14:24
Előzmény: #7826  Dehogynincs

Szentigaz! De akkor még voltak pártok, néha kicsit sok is. Ma mi van? Jobboldali, vagy annak mondott van   csak. Nincs választás mint más országokban.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 13:38
Előzmény: #7825  R00
Az éveinkből nem csak Orbán lopott. 
A rendszerváltás utáni szoci-szdsz kormányok is sok időnket elfecsérelték.
A rendszerváltás előtti diktatúra sem volt sikertörténet.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 10:56
Előzmény: #7823  Kerekegesz
A tőkefedezeti rendszerben a járulékodat az egyéni számládra fizeted és az alapkezelő befekteti.
Az állami felosztó-kirovó rendszerben az aktívak járulékait azonnal kifizetik a nyugdíjasoknak. 
Gabikánk úgy értette, hogy a másoknak kifizetett összeget rákönyvelik a te számládra is.
Te hogy értetted Gabikánk szavait? 
Én akkor úgy láttam, hogy Gabikánk hülyeségeket beszél. Most már tapasztaltabb vagyok, de még mindig úgy látom, hogy hülyeségeket beszélt.
Kerekegesz szerda, 10:38
Előzmény: #7819  Dehogynincs
Én spec. azért léptem vissza az államiba, mert azt igérték selmecigabriella száján keresztül, ha visszalépsz, itt is mindenkinek egyéni számlára kerül majd a pénze. Igaz időpontot nem ígértek és mint tudjuk, a majd az soha nem jön el. Nekem akkor 4,5 mFt-om bánta.
R00
R00 szerda, 10:38
Az elmúlt húsz évben a legóvatosabb becslések szerint is 30 ezer milliárd forintnyi közvagyon kerülhetett jogtalanul magánzsebekbe, ennek visszavételére hozta létre az Országgyűlés Tisza-többsége a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatalt; a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványok kivezetésével pedig mintegy 3000 milliárd forint kerül vissza a nemzeti vagyon körébe.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 10:38
Előzmény: #7808  kurnyikova
A portfolión az  "Orbán takarodj" topicot 2012 óta nyomják, ám akkor a tisza még pajkos gondolat sem volt. 
Nemigen látok olyan tiszást, aki Orbán sírná vissza.
A felmérések a győzteshez húzást és a vesztestől távolodást mutatják.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek