a Bizottság pont a kádár és késöbb az orbáni személyi kultusz ellen emelt hangot! mondjuk mikor egy fideszes hozza fel az pikantéria, főleg mikor bajjer' a "gyalog-galoppal" meg a "Brian Életével" jön! Röhej hogy mennyire sötétek a fideszesek és h mennyire nincsenek tisztában magukkal!
"Putty-putty. Mit látsz, Laca? Kicsit halkabban kérdezd, mert nem látok olyan nagyot. Mit látsz??? Egy nagy segget látok. Na. Ez már valami. De nem is látom."
A "FELHÁBORÍTÓ MOCSOK BANDA" rendezvénye elmarad: "Elmaradt a Dobbanjon nevű ellenzéki civil mozgalom tervezett
augusztus 20-i rendezvénye a Városligetben, mivel a szervezők saját
elmondásuk szerint nem tudtak elegendő adományt gyűjteni a lebonyolításához, írta meg a HVG. A
nyáron indult Dobbanjon mozgalom – amelyet korábban ismeretlen
TikTok-tartalomgyártók és a Fidesz környezetében mozgó, Orbán Viktort
támogató influenszerek hívtak életre – még a hét elején hirdette meg a városligeti eseményét, amellyel azt kívánták üzenni, hogy az államalapítás ünnepe egyetlen politikai közösség által sem sajátítható ki." ANNYIRA sajnálom! Viktor nem adományozott? Hát ezt nem gondoltam volna erről a talpig becsületes emberről....
Private group 68.6K members Értékrendünk a Fidesz-KDNP politikája mellett áll. _______ szilárdan ingadozik ______ Kihívás volt 14 évig szilárdan ingadozni a fidesz kacskaringós, ellentmondásos politikáját követve.
Az éveinkből nem csak Orbán lopott. A rendszerváltás utáni szoci-szdsz kormányok is sok időnket elfecsérelték. A rendszerváltás előtti diktatúra sem volt sikertörténet.
A tőkefedezeti rendszerben a járulékodat az egyéni számládra fizeted és az alapkezelő befekteti. Az állami felosztó-kirovó rendszerben az aktívak járulékait azonnal kifizetik a nyugdíjasoknak. Gabikánk úgy értette, hogy a másoknak kifizetett összeget rákönyvelik a te számládra is. Te hogy értetted Gabikánk szavait? Én akkor úgy láttam, hogy Gabikánk hülyeségeket beszél. Most már tapasztaltabb vagyok, de még mindig úgy látom, hogy hülyeségeket beszélt.
Én spec. azért léptem vissza az államiba, mert azt igérték selmecigabriella száján keresztül, ha visszalépsz, itt is mindenkinek egyéni számlára kerül majd a pénze. Igaz időpontot nem ígértek és mint tudjuk, a majd az soha nem jön el. Nekem akkor 4,5 mFt-om bánta.
Az elmúlt húsz évben a legóvatosabb becslések szerint is 30 ezer milliárd forintnyi közvagyon kerülhetett jogtalanul magánzsebekbe, ennek visszavételére hozta létre az Országgyűlés Tisza-többsége a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatalt; a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványok kivezetésével pedig mintegy 3000 milliárd forint kerül vissza a nemzeti vagyon körébe.
A portfolión az "Orbán takarodj" topicot 2012 óta nyomják, ám akkor a tisza még pajkos gondolat sem volt. Nemigen látok olyan tiszást, aki Orbán sírná vissza. A felmérések a győzteshez húzást és a vesztestől távolodást mutatják.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!