Vagyonmozgás most ebben a helyzetben nem valószínű, minden attól függ, hogy mekkora kárt okozott a Dani, arra az összegre zár alá vételt rendelt el a nyomozó hatóság a saját vagyonából, ez lehet készpénz, ingatlan, illetve üzletrész is.
Nagy befektető nem ad el ilyen árszinteken (féláron semmiképpen), tehát ezt én kizárnám. És igen, a dobálgató kicsik már kezdenek immunissá válni ezekre a hírekre. Teszem hozzá, teljesen jogosan, hiszen a cég portfólióját, működését semmilyen módon sem befolyásolja J.D csücsültetése...! A legjobb az lenne ha leválasztanák a cégről végre.
Az idei szüret gyenge lesz, elvitte az aszály, itt meg a forint erősödése nyirbálja meg az osztalék alapot, de a jövő év biztató lehet, az időjárásban az EL NiNJO gyengülni fog, itt meg az új ingatlanok termelni fognak és a forintban már akkora erősödés nincs mint amin az idén átment. A piac reméljük, hogy a jövőt árazza.
így van, "egyszóval" alkalmi vételekre várt, mint amit a covid is okozott anno. Ez meg is valósult. Az osztalékból (is ) tudtak beruházni, gyarapodni. Ha minden igaz, akkor a bevásárlások egyelőre befejeződnek. A szüret meg előbb utóbb esedékes lesz. Nálunk a környéken, már a szüreti bálnál tartanak. :))
ahogy a pf írná, a befektetők kivárnak. érdekes azért, ennél kisebb hírekre is öntés van máskor, most meg semmi. szó szerint is. nem a kicsik adták ekkor eddig se?
Nem. egyértelműen nem . A Covid - ot követő várható gazdasági problémákra, s az ebből fakadó vásárlási lehetőségre gondolt. Pénzügyi armageddon, nem Covid 2. Nem voltál ott.
Nem mindenben érthetünk egyet, én nem ítélem el a Danit, szerintem Ő sodródott az eseményekkel és úgy gyűjtötte a milliárdokat , mint más a bélyeget, és közen határokat feszegetett, ennek viseli most a következményeit. Én személyesen egy tiszást sem ismerek, de jelenleg nem lopnak, hogy hat év múlva mi lesz azt nem tudom.
én nem ítélkezek senki felett, az igazságszolgáltatást "ismerem" A kapzsiságot és másra mutogatás meg nem csípem! Egy észrevételt teszek csak ide, vagy kérdést. A mostani kormány tele van igen gazdag tisztségviselőkkel. Ezek az elmúlt 16 év alatt gazdagodtak!!!! pont. :) Keveslik? Irigyek? no comment
Én nem csináltam semmit, ezért a hétvégét otthon töltöm. A magyar igazságszolgáltatás azért még nem tart ott, hogy bizonyítékok nélkül becsuknak embereket, viszont eljutott odáig, hogy egy bizonyos kör azt csinált amit akart vagy nem szégyelt, és hidd el ez a fajta nem szégyenlős. Itt lezártam a JD. ügyet, de sajnos ez az ügy sokáig lesz még hatással az árfolyamra, és ezt csak a konkrét cégeredmények tudják majd elhomályosítani.
egy colombonak tudni kéne, hogy nem a céget, hanem mint magánembert vádolják! :)) Ez a bűnözői duma, meg teljes tiszás... :)) Itt még semmi nem bizonyított, a múltban meg más bűnét vállalta magára! Az apjáét! Te megtetted volna? Szóval maradjunk a tényeknél! A tények, hogy egyelőre annyira esett le, ahogy berajzoltam múltkor. "Ne etesd tokát"...😫🤣🤣
Appeninn topik