76k 700Ft-on, 10k piacin eladásra és 15k 10Ft-tal alacsonyabban az eladói oldalra. Ezt a 75k packot meg ismerjük már magasabbról, többször változtatta már a helyét, akár napon belül is. Mindegy az egyik csomag elfogyott, kis szelet jutott nekem is belőle.
Így kell eladni, mint egy igazi vadbarom, persze a többi eladó csomagja is egyre kevesebbet ér. Célja nem sok van, csak az árfolyam rombolása. Remélem még csinál pár ilyet, a Tőzsdefelügyelet hátha foglalkozik vele végre.
Közben megjavult... Az volt a probléma és nem tudom miért, pl. a hírek oldalon, hogy a képek csak nagyban jelentek meg egymás alatt és nem egymás mellett kicsiben! Az ingatlanok oldalon akkora app embléma volt a képek alatt, hogy nem fért bele a monitor képernyőjére! Ezt 3 böngészőben is megnéztem és nem volt nagyítva, 100%-on volt a nagyítás. Még a gépet is újra indítottam, de csak az app honlapján volt probléma! Jelenleg vissza állt normálisra. A képek pixelesek ugyan, no problem...
Én nem látok semmi furcsát, nincs szétcsúszva az oldal, stb. A képek talán kicsit pixelesek (pl. Több mint 100 millió eurós ingatlanpiaci tranzakciót zárt az Appeninn), de ezt régebben nem nagyon nézegettem.
Appeninn topik