Én ott voltam. Nem mintha nem érdemelték volna meg,de azért én anyázást nem hallottam,és dobálást sem láttam. Szakaszosan ürült ki a terem. Az elégedetlen tulajok dörmögése megvolt,de alpári stílust én nem tapasztaltam. De az osztalékot nem a vezetőség adja,hanem a tulajok szavazzák meg. Én sajnos nem tudom még mi a tervük,de kivárom hogy kiderüljön. Lehet nem lesz idén sem. Az is lehet hogy adnak,mert kell a lóvé valamelyik nagytulajnak - ki tudja? De neked van ebből a csodából vagy csak jósolgatsz?
Szerinted az a vezetoseg fog majd nektek osztalekot adni akit a csalodott reszvenyesek a kozgyules vegeztevel hangosan le kurva anyaztak , es megdobaltak az osszehajtogatot szavazo lapokkal?????? Csak jeleznem, hogy ott ultem en is!!!!!!!
Nem igérték meg ,csak naívan hittük hogy lesz. Mindegy ,elmúlt,feldolgoztam. Nem olyan rossz az átlagom ,tudok várni. Tavaszt kiváncsian várom. Az biztos hogy én csak 600 alatt veszek. És azért legalább egy ilyen meg nem szavazott osztalékot már megéltem testközelből. Talán ez is segít majd a megfelelő időben a jó döntés meghozatalában a jövőben. Mert azért az kijelenthető hogy április végén május elején nem hoztam meg a jó döntést. De próbálok tanulni.
ÁÁÁ ne legyél már gonosz! :))) Milyen még egyszer??? Még nem volt olyan, hogy megígérték az osztalékot és nem fizették ki! Tudomásom szerint, senki nem ígérte meg! Ez csak a lejárató hadjárat része, hogy átverték a népet! Maradjunk a tényeknél! Ismeri mindenki a SZIT törvényt és az történt, amire módot adott! Ennyi! Majd jövőre jöhet a következő nekifutás! Új év új remények!! Ok, az tény, hogy csalódás volt az egész, de csak azért, mert bele lett lovalva mindenkibe, hogy meg lesz szavazva az osztalék kifizetése! Hiába mondtuk el ezerszer, hogy meg is kell szavazni és erre nincs gari, senki nem vette komolyan! Remélhetőleg 2026-ban, kell nekik is a lóvé és megszavazzák! Elsőre nem fizettek, másodikra elvisszük...😫
Hmmm... elsőre azt mondanám, hogy nem , vagy csak nehezen. Viszont ha kizoomolok nem lehetetlen, sőt. Visszatekintve az elmúlt évre, az idei sztárrészvényünk elképesztő emelkedést produkált számtalan olyan hírre, ami, a papát idézve "óhaj-sóhaj-US mánia". Egy jó kommunikációs fordulattal és bevásárlási hírrel fűszerezve kellően meg tud ágyazni a hype-nak. Szóval így nézve, igen. A tavaszi események után nyilván sok kistulaj, akik "megették" (velem együtt) a sztorit most kevésbé tudnának hinni egy új sztoriban, de van ezer más kisbefektetők, akiknek nem égett bele a pszichéjükbe ez, és különböző jó hírekre sokkal könnyebben bele tudnak venni. Egy monitorozó csomagot én is újra el kezdtem gyűjteni,... meglátjuk.
Ha nagyon gonosz akarnék lenni ,akkor azt mondom ezt most is megtette idén kicsiben 120 ft-os osztalékjavaslat mellett. Kérdés az mekkora hype lesz ha mondjuk bejelentenek egy 200ft-os osztalékot? El lehet ezt adni mégegyszer?
Kb. egyetértek! Ebben az összefüggésben érthetővé válik a tavaszi kgy kommunikációja, és az azóta tartó kommunikációs deficit/hírzárlat. Ha én lennék J.D. én sem akarnék osztozni a kicsikkel a profiton, hanem "leányvállalatokon" keresztül gyűjtögetném, amelyek a radar alatt (5%) maradnak. A jelenlegi hivatalos közkéz nekem nem hiteles. Szóval, ha akar fizetni osztalékot (legfőképpen magának), akkor össze kell gereblyéztetni annyi rv-t amennyit csak tud, így csökken a kisbefekektetői =kidobott pénz arány. És esetleg amikor megtelt a zsák, bejelenti a messziről is látható osztalékot, és az ezt követő árfolyambumm után a "leányokon" keresztül óvatosan, jól időzítve öntögetni a piacra. Ez az egyik "összeesküvés elméletem"...
De mindent értek hidd el .Az a gond ha kiraknak, nehéz lesz bármit is megbeszélni a fórumon. Leginkább homokozóban játszó gyerekekkel vitázol, ami teljesen partalan. Aki abból szür le komoly következtetéseket,hogy mennyi like és dislike-ot kap azok szóra sem érdemesek. Soha nem fogod meggyözni öket hogy mindennek több oldala is lehet. A felállást szerintem szinte mindenki ismeri. Ezekért a körökért kár megadni a lehetőséget a tiltásra. A club színvonala is erősen csökkent, mert jól hangzik hogy mindenkit meghallgatunk,de ezek csak jól csengő szavak. Kivágták Marikát, mert negatív volt az Akkora. Igazi demokrata a tulajdonos. Ja ő nem tulajdonos mert az mindenkié. Persze a nagy demokrácia jegyében gyártja a topikokat sorba. Komolytalan...
Csodálom hogy nem érted!? Épduban és vertikálban leírtam ma, hogy miért kell cáfolni és helyre tenni a hazugságokat! Vagy mükszik normálisan a rendszer, vagy nem csinálunk semmit! Itt pénzről van szó, ezt mindenki tudja. Nem az enyémről, nem kell félreérteni!!! A fórum azért jött létre, hogy megbeszéljünk dolgokat, főleg a tőzsdéről, ezzel segítsük egymást és a kezdőket! Nem befektetési tanácsadás, de megértetése a dolgoknak, iránymutatás, hasznos lehet! Régóta itt vagyok, de ilyen szarul, még nem működött az a fórum! Elintézik azzal, hogy akinek nem tetszik keressen másikat! Vagy megoldjuk magunk, vagy le kell lépni. "Munkára" nem alkalmas így, csak civakodásra! Persze a struccpolitika is egy megoldás, akinek az bejön. Neked is köszi, hogy kiálltál mellettem, láttam többszőr is, de ne tedd. Láttad egyből kitett. Zárszámadás ideje van. :) Jön az új év, új kezdetek, új lehetőségek... r765
Nem értem minek mész ebbe bele. Felesleges harcot vívsz. Mindenki ismeri a helyzetet és úgy is kezeli. Nekem egyre fárasztóbb már olvasni is ezeket. Mindenhol ott vannak mint a sáskák. Ne etesd öket.
Appeninn topik