Épdu: Szerintem annál van frissebb is. A célárak változhatnak, arra figyelni és akkor a támasz ellenállás is odébb kúszik. Sőt azóta lett újabb rövid cél a kacsázás miatt, ami meg is volt már! Elég gyenge volt, szinte a 100%-s vonalról, de azért 20 fillérrel felette fordult le! Aztán mélyebre is jött a kelleténél, ahogy a vázlaton látszik is, a csati alá beesett! Próbálkozik, de erőtlen még. Nem véletlenül mondtam, a 25huf felletti árat. Tele van felfelé technikai ellenállással és egy nagyobb korrekció is jöhet 25 környékén, hacsak nem lesz extra fundás hír! Az egy más dolog, azt nem lehet előre és technikailag beszintezni!
Természetesen értem és az összefoglalót az egyszerűsített chart-al együtt is köszönöm. Ott tartottunk bő két hónapja, hogy kell hír,-funda, különben jön a lejtő. Nos, az elmúlt 10 napban építőiparból jöttek hírek, igaz nem az inkább számító, árfolyamot jelentősen mozgató GeoAkku-ról, de ez is valami. Az volt tapasztalható eddig, hogy 20-21 magasságában elfogy a lendület, viszont 18-17-nél (rosszabb esetben 17 alatt) meg a vásárló erő nő meg és alá tartósan nem megy. A célárak, sávok mindkét irányban rajta vannak az októberi chart-on, az időre nem fogadunk tudatában. Akkor most jön - az év visszalévő kereskedési napjaiban - a 'maszatolás', januárban/tól pedig várjuk az új lendületet valamelyik irányba.
( Ez a sok negatív figura, aki mindig, mindent negatívoz, miért nem a shortos App topikba, a Jocek félébe írogat. El tudom viselni őket, ha engem vegatívoznak, node farkasfu-t mire? Ő tényleg kurvára türelmes velük!)
Mondjuk, én persze nem vagyok egy Jó ék, vagy hozzá hasonló negatív figura. Ha el is adom az áltajam vélt eshetőleges lokálus csúcson a 20 % obat, attól még szeretem a részvênyt, nem fikázom, mint azok, akiket rühellek. Az más kérdés, hogy örülök, ha olcsóbban többet vehetek vissza. Ettől még Jocek ellenszenves.
Appeninn topik