Én is az emelkedés híve vagyok, és szinte biztos is vagyok benne. A sok mínuszból arra következtetek, hogy Jocek és társai még szeretnének itt, olcsón továbbra is bevásárolni.
Én sem örülök, hogy még mindig itt van az árfolyam. A portfolióm kb. 50 %-a most app. Én még bízok benne. De azt nem értem miért lenne "hazug, szemét galeri"? Azért, mert inkább visszaforgatnák a profitot? Őszintén, én is inkább ezt csinálnám, mint kifizessem. Aztán amikor már kinővi magát a cég, akkor kezdenék el osztalékot fizetni. Innen exponenciálisan lehet növekedni. Hosszú távon szerintem jobban járnunk.
Emlékeim szerint tavasszal is sikerült innen veszteséggel kiszállnod, nem érzed ezt a papirt.Van ilyen , szerintem amint van lehetőséged szállj ki innen és keressél egy sokkal nagyobb bizalomnak örvendő papírt.A BÉT tél van ilyenekkel.
De van papirom. Szerencsére már csak 1400 darab 11 százalék veszteséggel. De egy rosszabb hangulatomban kidobom ezt a pár darabot is, nem érdekel minimális veszteség ,és legalább nem ülök még nagyobb veszteséggel ebbe a szarba!
Gondolom te sem vagy poziba, mert hát te tudod , hogy innen mindenki elpártolt, akkor te is.De akkor mi a fenének írogatsz ide, írogassál a száguldó papírokba, mert ott van bizalom!
Mitől lenne ez rakéta!? Innen már mindenki elpártolt, bizalom végleg oda!! Jó ha nem esik 700 alá ez évben!! Hazug, szemét galeri!! Fél éve csak kussolnak, semmi konkrét terv, nyilatkozat.
Még annyi kiegészítés, hogy a döntésedben ne befolyásoljon senki, a negatív, lehangoló beírásokra ne figyelj, én pár éve még komolyan vettem őket és nagyon sok nyereség ment el miattuk. Itt beruházás várható, profit növekedéssel egybekötve. Bármikor jöhet bejelentés és akkor nem lesz eladó, csak 100 ft-tal följebb. Kitartást mindenkinek!
Én még nem tartok ott ahol te. Próbálom pozitívan megközelíteni a helyzetet. Hoztál egy döntést és az így rendben is van. Biztos vagyok benne, hogy lesz aki megveszi, csak ki kell várni azt az időszakot. Rövid pályafutásom alatt sok hibát elkövettem már azzal, hogy nem voltam elég türelmes. Most megpróbálok türelmes lenni és a jövőre gondolok nem pedig a jelenre.
Tegnap elkezdtem eladni a nyerőben lévő pakkjaim. Ahogy megy felfele úgy válok meg tőle. Ha meg nagyot zuttyan aláveszek egy keveset. Ez nyomorult egy részvénnyé vált. Nagy arcú semmihez nem értő vezetéssel, nem is értem miért van tőzsdén.
Egy kis szereplőnek kellett a pénz és rádobta az üres könyvre. Sajnos amíg nem lesz hír ebből az állapotból nem tud kitörni. 6 milliós forgalommal közel 3 %-os mínuszban van, szerintem zárásra visszaépül az árfolyam. Azért ez a részvény, még itt is 10 %-os pluszban van 2025. január 1-hez képest, nem vagyunk utolsók a BÉT-en. Aki nem ért velem egyet az nyugodtan nekem eshet.:)
Appeninn topik