Vajon, dr Tűzkő Nándor kinek az érdeket képviselte ebben a cegben? A hazinogyogyasz?... Aztan, feltűnt, h Szijjarto milyen boven, s konnyen adta a penzt. ...
Lehet,hogy meg lesznek szorongatva a tolvajok,köztük a fidesz slepp is.Vagyonvisszaszerzés!A lélegeztető gép beszerzést is vizsgálni fogják,ami szart sem ért,csak arra volt jó ,hogy ellopják a pénzünket.
Ezt a vonalat szerintem rosszul értitek. Az új kormányzat az képviseli, hogy a lélegeztetőgépes pénzek sose voltak azoké, akikhez csalárd módon kerültek, azoktól az állam vissza kell azt vegye. Azaz azoktól akar elvenni, akik ezeket a százmilliárdokat zsebre tették.
Ott-one esetében nem a cégbe, részvényesekhez kerülne vissza pénz, hanem azoktól venné vissza azt az állam, akik titeket is átvertek. Ebben annyi a pozitívum, hogy talán most már tényleg beindul a nyomozás, esetleg olyan történetszálak is fényre kerülnek, amikről most senki se tud (pl ki is nyelte be a pénzt itt valójában).
Az egészségügy miniszterjelölt a mai hallgatáson elmondta, ki lesznek vizsgálva a COVID alatti beszerzések! Ne féljetek! Szerezzük vissza befektetéseinket! (Nekem marginális, de egy hétvégére, az asszonnyal el tudom költeni :) Egy ügyvédet ugye leállítottak anno, hogy nincs semmi esélye.
Nem jó a sorrend. Előbb fizesse ki a károsultakat az állam, mivel ők művelték a lélegeztető gép beszerzését ilyen módon, utána majd évek alatt kinyomozzák behajtják a pénzt ha tudják.
Én úgy értelmezem, a lent leirtakat, hogy leszarják a károsult átvert részvényeseket. Gondolom majd "piacbefolyásolás" büntette üeg majd mem lesz egyértelműen bizonyítható. Gondolom kormányváltásig lezárják az ügyet. Én már beérném azzal, ha eltűnnének ezek a részvények a portoliombol...
gyakorlatilag már nem is abban nyomoznak amiben én feljeletést tettem és nem tekintenek vagyoni érintetnek, de itt az egész:A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 411. §-a szerinti tiltott piacbefolyásolás bűntett
gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a fenti számon folyamatban lévő ügyben az alábbiakról tájékoztatom:
Hatóságunk a korábbiakban tévesen arról tájékoztatta Önt, hogy az eljárásban vagyoni érdekeltnek minősül,
ugyanis az eljárásban Ön nem vagyoni érdekeltnek, hanem egyéb érdekeltnek minősül.
Ennélfogva Ön jogosult arra, hogy
- az Önt érintő körben bizonyítékot terjesszen elő, indítványt és észrevételt tegyen,
- a rendelkezési jogosultságával érintett dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot közvetlenül érintő eljárási
cselekményen jelen legyen,
- az Ön tulajdonát képező vagy rendelkezési joga alatt álló elkobozható, vagyonelkobzás alá eső, vagy
lefoglalt dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot érintő kényszerintézkedés okát és ennek változását
megismerje,
- büntetőeljárási jogairól és kötelességeiről a bíróságtól, ügyészségtől és a nyomozó hatóságtól
felvilágosítást kapjon,
- az Önt érintő körben jogorvoslattal éljen,
- az eljárás ügyiratait - a büntetőeljárási törvényben meghatározott kivételekkel - az Önt érintő körben
megismerje,
- segítő közreműködését vegye igénybe
OTT one