Te is unod már az állandó longot?
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?
Dróncsapás érte a szaúdi Aramco Rász Tannúra-i finomítóját, amely a Közel-Kelet egyik legnagyobb kapacitású létesítménye. Az incidens tovább fokozza a feszültséget és fordulatot jelenthet a térségben, hiszen a régiós olajinfrastruktúrát eddig csak mérsékelten támadta Irán. A Reuters beszámolója szerint az Aramco hétfőn leállította a Perzsa-öböl partján fekvő Rász Tannúra-i olajfinomító komplexumot, miután dróntalálat érte a létesítményt. A napi 550 ezer hordós kapacitással rendelkező finomítót..
Euró: újraértékelés alatt a kilábalási sztori . Az euró számára kedvezőtlen a jelenlegi helyzet. Az idei évben a befektetők felülsúlyozták az európai eszközöket, a gazdasági élénkülésre és az ipari reneszánszra építve. A megugró energiaárak azonban ezt a narratívát kérdőjelezik meg.
A német kiskereskedelmi forgalom januárban a vártnál jóval nagyobb mértékben esett vissza, ami újabb kedvezőtlen jelet küld Európa legnagyobb gazdaságának állapotáról – közölte a Német Szövetségi Statisztikai Hivatal (Destatis). A hétfőn közzétett adatok szerint a német kiskereskedelmi forgalom januárban 0,9 százalékkal csökkent az előző hónaphoz viszonyítva. Ez az eredmény jelentős negatív meglepetést okozott, mivel a Reuters által megkérdezett elemzők mindössze 0,2 százalékos visszaesést vetítettek előre.
azért a világ piacai egy nap alatt hogy kiheverték, hogy a legnagyobb úr felhatalmazás nélkül dobálózott a vámokkal, és azokat törlik. Semmi gond, pénteken 10% általános vám, szombatra 15%. Hétfő megszeppenés, kedd kiheverés, szerda rakéta mód az USA-ban. Amerika semmi másról nem szól már, csak a direkt profitról. És ha meg baj lenne, jön a FED és megment mindenkit. Vagy háborúznak egyet, hogy magas legyen az olaj. Az összes nagy cég eredményvárakozását direkt alul lövik, hogy ne legyen negatív meglepetés.Az indexeket mindig a felkapott részvényekre súlyozzák, ma elég az Nvidiát nézni és tudod, mi lesz az SP záró. a világ longra van hangolva, egyre durvábban, nem sok babér terem az index shortosoknak.
Sajnos el is felejtettem hogy időben közel járunk a közgyűlési szezonhoz. A matáv giga osztalék miatt a mára várt esés elmarad. Héten 130k fölé visszatér a BUX. Nagyobb esés májusig nem várható.
Nem kell megfejtést írnom. Amikor elkezdtem írni itt, mindig nevetés volt. Jött tőled a kontra 500ezres, meg 1millios Bitcoin, aztán jött a felezés. Ugyanúgy Bux mindig esett, ahogy elkezdtem elővenni a topikot. Magyarázkodni nem fogok. Meg tippet sem adni. Semmi előnyöm nincs belőle. Cseszegetés éveken át viszont igen. Ennyi
Én nem fogok irni előre semmit. Már éppen eleget irtam előre Mondtam tegnap Bitcoint is -2.5%, erre közlöd pluszban van. Estére -4% lett, aztán ma még -2.55%. Mit írjak előre? Esésben van, akit érdekel ránéz miért, meddig. Akinek meg jól jön meglátja -13% olcsó, az vesz. Nem kell a miértet keresni, mert arra több válaszom is lehet
Írd be, ga nem tudod megérteni ez az egy topik az esést nézi, akkor írd be amikor éppen emelkedik. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Ez a legvesebb az értetetlenségeitek között.
*Shortosok klubja*
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?