Szia Maryka!😊 Nem jöttél a Fátrába, igaz ott minyuszok röpköttek, meg havacska!?!? (Érdedes a papper, mintha el lenne készítve[1m db] valakinek, csak még...).
Ezért írtam korábban, ha valaki jelentékeny mennyiséggel szeretne beszállni, most megteheti - cca. 1 millió darab 17 forint alatti átlaggal szerintem nem rossz...
Kis emlékeztető… "A
NUTEX Nyrt. (a továbbiakban: Társaság) értesít mindenkit, akit
illet, hogy a Társaság akvizíciós stratégiájának keretében a
Társaság Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy létrehozza a
Társaság új Akvizíciós Bizottságát. Az Akvizíciós
Bizottság célja a Társaság jövőben megvalósuló
akvizícióihoz kapcsolódó tervezési, előkészítési és
koordinációs tevékenységek ellátása. Az Akvizíciós
Bizottság elnökének a Társaság felkérte Vitán Gábor urat, aki
2024. július 1. napjától kezdődően vállalja a fenti
tisztség ellátását. Vitán Gábor több évtizedes
nagyvállalati és kockázati tőke területen szerzett
tapasztalattal rendelkezik nagyértékű akvizíciós
tranzakciók tervezése, koordinálása és lebonyolítása
terén. Az Akvizíciós Bizottság további két tagja Csereklei
Gábor Sándor és File Szabolcs igazgatótanácsi tagok
lesznek." (2024.04.05) ... "A Javadalmazási Politika 4/A. pontja szerint az
Akvizíciós Bizottság elnöke és tagjai számára kitűzésre kerülő gazdasági eredmény akkor kerül elérésre, ha a
Társaság
a 2024. július 1. napjától számított két éven belül legalább
10 milliárd forint értékben hajt végre Akvizíciós
Tranzakciót. Akvizíciós Tranzakciónak minősül egy
reálgazdasági tevékenységet végző vállalatba történő
legalább többségi kontrollt biztosító tulajdonszerzés,
függetlenül annak formájától vagy finanszírozási
módjától." (2024.12.19) Hajrá akvizíció, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Köszi az értékes gondolatokat és információt. Akkor még hűl a pezsgő egy kicsit. Ennyire benéztem volna? Nincs semmilyen határidő, ami év végén jár le?
Ne sürgesd Vitán Urat, mindenki tudja, hogy 2026. június 30-ig kell behoznia ide minimum 10 milliárd forint értékben céget; 2025. december van... bármi is történt eddig valószínűleg nem publikus; ne tüntesd fel úgy, mintha ne csinálna semmit, ne aggódj nem a semmire hívták ide... Egyébként meg ha 2026. június 30-ig nem történik semmi, akkor lehet ilyen és ehhez hasonló kérdéseket felvetni, feltenni addig pedig szép türelmesen várunk; aki nem bírja kivárni ezt a fél évet, adja el fektessen másba... (megjegyzem, ha a kijelölt időpontig nem történik semmi, én akkor is tartani fogom) HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Konkrétan mit tett eddig Vitán úr? Cserékkel és Huber legalabb megkérdezhetné. Tisztelt Vezetőség és Bizottság... Jó önöknek ez a 15 Ft ami majdnem ATL? Van még OTP és egyéb részvénye a cégnek? Béke napján el kellene adni már, vagy legalábbis a felét
Bocsánat!A Vitán úr jött a 24-es nyári rali előtt ide,ő a Wallis-os barátunk,ha jól tudom!Na most ennek is jó ideje már,és akkor azt mondtátok,hogy vitán felül áll,hogy a Vitán rendbeteszi majd a dolgokat!Nem tudom hogy halad,de az árfolyamon nem látszik,meg hireket se nagyon tudunk,hogy kiabálja:Ide nekem az oroszlánt is! vagy valami hasonló.
NUTEX mindenkinek