sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Ok nekem mindegy, mindenhol +5% felett adtam be. Most nem kell, majd ráér, valahol majd elviszik + itt pont nem sikerült ma beadnom, de nem is zavartam volna meg nagyon a könyvet.
Új közlönyben KÁTnak odavertek, éljen a zöld átmenet... Dehát szarát is megennénk Trump elnök úr klímaváltozás tagadó, szóval jólvanezígy. Remélem itt azért nem akarnak baszakodni.
Ezek a hírek lényegtelenek,én úgy érzem, hogy kifutott a BUX és a "slàger" részvények,most jöhet egy pàr nagyon jó cég, alulértékelt rv àrral,persze elsősorban a Panny ra gondolok,mivel a portfólióm 80%itt van,de még az Aw,és a Wabi-is érdekes lehet a következő 2 hónapban, jó hétvégét mindenkinek.
Megelőztél. :) Most akakrtam én is berakni. Mondjuk ebben a cikkben is szegedet említik a legnagyobbat, de legalább már meg van benne említve győr és miskolc.
https://mgte.hu/reykjavik-utan-szeged-elott/ Hozzá kell tenni, hogy a szegedi rendszer még nem készült el teljesen, a geotermikus energia mennyisége ott még biztosan nőni fog. Mértékadó sajtóhírekből tudhatjuk, hogy a geotermikus energia elvárt mennyisége a végleges kiépülést követően 450-500 TJ/év, amivel Szegeden kb. hasonló aránya lesz a földhőnek, mint a két másik városban. Mivel azonban a három közül Szegeden a legkisebb a távfűtési rendszer, hosszabb távon sem várható, hogy megelőzze Győrt vagy Miskolcot. Amire egyébként semmi szükség sincs. A szegedi geotermikus fejlesztés példaértékéből semmit sem von le az, hogy nemcsak a kontinentális Európának, hanem Magyarországnak sem lesz a legnagyobbika.
PANNERGY - moderalt