Nem biztos, h a politikától függ egy rv árfolyama. Lehetnek itt olyan dolgok is a háttérben, ami "leszarja" a szavazás eredményét. Amúgy jól halad a kikötős történet is. Dolgoznak a srácok, csak sokan az ellentétét próbálják beállítani. Hőbörögni mindig könnyebb...
Nem irigylem az idegallapotod batyus..😂 levegőt remelem kaptál, mikor leírtad 👊 Én meg az arfolyamot és az osztalékot szarom le, mivel hosszútávon vagyok és leszek is benne. Na píísz🙃
Hozzászólásod első fele kifejezetten tetszik :) Szeretem ha csak ülni kell a rv-ben, azt nem lehet elrontani, amire azért hajlamos vagyok, többször bizonyítottam már.:)
Ìgy van. Ha nem lesz idèn osztalèk,akkor remèlhetőleg befektetik a pènzt ès akkor nem 130, hanem pl 180 eps lesz. Ahhoz tartozò osztalèknàl viszont màr 2-essel kezdődő àrfolyam dukàl minimum, vagy inkàbb 3xxx.
ha nem lesz osztalék, akkor jövőre "tuti" lesz és addig még, egyéb értéknövelő beruházások is! Tehát jövő tavaszig, remélhetőleg, duplázni fog az árfolyam, ez a min! Ennyi nem elég? 😲
Eddig nem számoltam osztalékkal, csak erős árfolyam emelkedésre, de volt egy olyan gondolatom és ezeket le is írtam régebben, hogy jövő évi választás miatt, az idén kiveszik a nyereséget osztalékban a nagy tulajok! Könnyebb most befektetni, eltüntetni, mint jövőre! :) Ki tudja mi lesz a választásoknál!? Amúgy majd kiderül, passz...
Talán van okom idegeskedni , hisz jónéhány papírom van, pedig nem ma, vagy múlt héten vettem. Pár száz papírral leszarnám az egészet. Ez az árfolyam jelenleg nekem megfelel! Csak a leendő osztalék mértéke nem mindegy!! Arra bele sem merek gondolni hogyha egy fillér sem lesz!! Pedig minimálisan benne van a pakliban!! Úgyhogy a héten leszarom hogy 800 vagy 900 fölött zár, majd április lesz az érdekes!!
Mit idegeskedsz? Van meg jó pár kereskedési nap április 4-ig..ha a héten masszívan 900 felett lenne, gondolom egy siránkozo komment nem kerülne ide fel..
Ne fessük már falra az ördögöt! Na ezt remélem nem merik megtenni, mert akkor vissza 600 sőt 500 alá!! Csak legalább egy morzsányi osztalékot (30-40ft), mint tavaly opusnál, akkor ha nem is emelkedne,de legalább stagnálna itt az árfolyam!!!
A helyedben én eladnám és nem idegeskednék itt tovább, majd vennék egy pörgőset helyette (4 ig, Duna House, Richter, de ha bevállalós vagy akkor Nutex). Itt egyébként sem biztos az osztalék, hiszen ma is esés volt.:( Én még nem adom el, nekem ez pont megfelel.:)
Appeninn Holding Nyrt.