A Társaság 5%-ot meghaladó részvény tulajdonosai 2023. december 31-én: - Avellino Zrt. 24,00% - Sequor Holding Zrt. 23,84% - OTP Ingatlanbefektetési Alap 5,09% - 5%-ot meg nem haladó részvény tulajdonosok: 47,07% A részvényekhez kapcsolódó szavazati jogok száma 2024. december 31. napján: 47.369.571 db, saját rv. 1848 db .
63 742 db a mai forgalom 0.15%-a a részvényeknek. OTP-ben 300 925 ami 0.1% és itt még a közkéz is sokkal kisebb. Ez egy felülteljesítő nap volt, folyt köv, ha nem is ma, de a napokban. Hova megyünk hétvégén szórakozni?
A "nekem nincs appom,most nem jutott rá " mit jelent pontosan? Illetve ez egy lutri az opushoz képest csupa olyan megnyilvánulások amiknek semmilyen negatív hangvétele nincs. Figyeltem a munkassagod egy darabig, csak amikor mindig az volt hogy te alul vettél és fent adtál és ezt utólag beirtad akkor kicsit élét vesztette a profizmusod. De nincs gond csal ne sokat szakértsél mert nem áll annyira jól. Jó kereskedési!
Te kicsit félreértelmezted amit írtam. Egy szóval nem mondtam hogy én venni tervezek, sem azt hogy örülnék ha nem emelkedik ..Figyelek most sok részvényt újra .. Azt hogy mennyire szokott bejönni amit írok bárki láthatja nap mint nap . Szerintem nem kell szégyenkeznem .. De ez lényegtelen ..Sem érdekem nem fűződik a lebeszéléshez se nem hiszek az ilyen faszságban..
Pali! Nem túl objektív sz érvelésed. Appod nincs és nem tudsz venni. Akkor meg minek menjen ugye? Bár 2 napja még Farkasfű chartjai közelebe nem érhetett senki. Fura egy madárka vagy. Sok a bohóc szerinted. Szerintem te is 1 vagy közülük.
Én nem így látom, az átlagáram olyan 440 ft körül van még ezekkel a mai vételekkel is. Eladtam ma a meglévő Opus részvényeimet, azt fetettem ide. Szerintem az osztalékra való várakozás hajthatja felfelé áprilisig, addigra én 900-1000 ft körülre várom. Opusban benne voltam 200 ft körülről, emelkedni már nagyon nem akart, ott bődületes rv van 700 milliótól több. Ha SZITként visekedik majd és fizeti az osztalékot az éven is és jövőre is, akkor simán mehet 2000 alá is, olyan Waterloo környékére. Na de ezt majd a jövő megoldja, ha esetleg dobni kell, akkor majd dobom, ennyi.
Nekem nincsen appom .. Pénzem most nem jutott rá.. Ahogy én látom páran próbálják “ beindítani” de ez még kevés volt hogy rá harapjanak.. A tavalyi dolog után bizalmatlanok az emberek.. Viszont az időzítés nagyon amatőr ha tényleg ma vettél… Az más ha most lett rá pénzed .. Akkor én kérek elnézést. .. Ez az app lutri egy Opushoz képest .. Ott többé kevésbé “ garantált “ szerintem egy 600 . Itt ?? Bármi lehet ..
Sajnos én voltam az első aki belekapott ma a 700-ba, ott vettem meg az utolsó adag részvényemet, talán 2200 db körül, utána kaptak bele még páran. De ez még itt nagyon kevés, mert a forgalomnak majdnem a harmadát én csináltam, már bocsi. Egyébként én hosszabb távra tervezek, egészen pontosan 2026 decemberéig, ha minden kötél szakad. Persze ahhoz osztalék is kell hogy legyen az éven.
Azt se tudja miről beszél de előjött a várható koncra miután pár speka mozgolódott.. Másik meg már jön a magyarázattal ez jelzett be az jelzett be.. csak egyenlőre nem haraptak rá a kitömni v való ..mok😂 Holnap akár indulhat a speka menet , csak aztán legyen oszti ..
Off: jan. 3-án 400 milla Ft volt a forgalom az Opusban 532-es maximumma! Itt mikor volt akkora forgalom... kB. tavaly áprilisban. Abban igazad van, hogy itt egyelőre nagyobb a tér felfelé. Off vége.
Appeninn Holding Nyrt.