Miniszterelnök Úr: "Megfeszített tempóban zajlik a munka Pakson. Az első bárka beállítása, rögzítése folyamatban van. Rövidesen a második bárka is megérkezik. A Duna jobb partján a terep előkészítése megtörtént, az utak kialakítása folyik és elkezdődött a legjobb mérnökök által készített tervek alapján a kövek beborítasa. A bal parton a honvédség erői végzik a felvonulási terület és a depók kialakítását. Azon az oldalon is megkezdődik még a mai napon a műtárgy építése. Első körben 35 ezer, majd 110 ezer tonna kő kerül beépítésre. Jelenleg a Paksi Atomerőmű két turbinája üzembiztosan termel. Eközben a sokat emlegetett romániai atomerőművet teljesen le kellett állítani. Pakson a vízügyi és energetikai szakemberek és a honvédség a Védelmi Igazgatási Hivatal koordinálásával összehangoltan végzik a munkát. 15 órakor sajtótájékoztatón ismertetem szakemberekkel a három évtizede nem látott építkezés részleteit."
Veszélyes mix......hazafele a preszoba beugrottam azert, bekoszontem s ittam egy nagy almafrőccsöt....3dl almalé 2dl szóda.. kicsit még szokatlan.... https://kepkuldes.com/image/thUggAt
Hát 29.-en eldol majd Tmike Úr.Mérlegelnem kell sokmindent 80 fele, gondolom hogy a kenyerem javát megettem.Nem vagyok orvos sem, tegnap már amugy is mindenki orvos volt, haverok kuldozgették a leletuket hogy nekik milyen sulyos, hogy fáj... elhiszem hogy fáj de nekik sem a extrusio szó se a compressios myelopathia szó nem volt benne....persze mindenki elmondta mit hogy csináljak, a végén már idegesito is volt mert volt aki tobbszor is hivott mindenfele csodaszerek kapcsán, turelemmel vegighallgattam persze, amugy ma megint jobb, reggel nem volt jo-, fejem fájt de ahogy felkeltem elmult, a fej tartása(alvás), szerintem befolyasolja.Intezhettem volna gyorsabban is, mert távolabb lett volna hely-azonban mivel fajdalomcsillapiti-gyulladascsokkentot szedek jelenleg, igy gyogyszerezve nem akartam odamenni-ertelmét nem láttam hogy ugy megy egy vizsgalat hogy az érzetek elvannak nyomva (ez sajat vélemény)- mindent csinalok ugy ahogy eddig-most elsétalok adok fel tippet-delután meg 2 haver megy strandolni-ha igy maradok, akkor becsatlakozom hozzájuk.Hatikva
Toka Úr! Olvastam EÜ problémáját. Ha teheti és módja van rá szerintem ne halogassa a műtéti beavatkozást ha szükséges. Kívánok hozzá sok kitartást,hogy utána újra szárnyalhasson. (na nem úgy mint eddig az eredeti szárnyas) Üdvözlettel egy csak olvasó app tulaj.
Tibi atya: "Mennyire amatőr húzás már Magyar Péteréktől, hogy Pakson egyszerűen építenek egy fenékküszöböt meg elsüllyesztenek egy kővel megrakott uszályt, hogy megemeljék a vízszintet a szívócsonknál. Normális helyen előbb megalakulna a Fenékküszöb Építő Kft. és az Uszályelsüllyesztő Kft., a követ három közvetítőn keresztül szereznék be nyolcszoros áron, aztán mindenki genyesre keresné magát rajta. Válság van, emberek, ilyenkor kell igazán vállalkozni. Ezek meg bazdmeg csak megoldják a problémát, ahelyett, hogy a zavarosban halásznának. Tiszta gáz. Dicsértessék!"
Áá Vica.....öreg vagyok...most meg itt ez a nyavaja is.....utannaolvastam nem vmi jo nyavaja....termeszetesen megneztem a mutet leirásat is...ezt jobb lett volna ha nem teszem...nem tudom kell e ez nekem...olvasva egy tanulmányt mutet nelkul viszont tovabbi karosodás jon, ahogy megy az ido ugy romlik...az a baj hogy ezeken a myleopatias helyekbol mert 2 van....az egyikben T2 meg stir jelfokozodas láthato azaz a velo allomanya is karosodott már....persze nem vagyok doki, majd az megvizsgál..nagyobb gond hogy se presszozni nincs kedvem, a nejem meg azt hiszi ez a világvège....
A kormány tanul egy kicsit Romániától is....A rendkívül alacsony dunai vízállás miatt azonnali beavatkozást rendelt el a kormány a Paksi Atomerőmű működésének biztosítására, ezért egy dunai fenékküszöb építése kezdődik meg, szükség esetén pedig két bárka irányított elsüllyesztésével is készek megemelni a folyó vízszintjét.
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi