Farkas már a cigben van, megprobál mindent, tiszta gáz......egy ilyen komoly cikkben, ami egy igazi sikertorténet, kiragad mondatot és megállapitást tesz,- azt nem irja le hogy a vezető alacsonynak itéli a részvény árát." azt gondolom, hogy a részvényárfolyamunkat a stratégiai tervünkből fakadó lépéseinkkel hosszabb távon is tartós növekedési pályára sikerül terelni.Reális célkitűzésnek tartom tehát, hogy a felülvizsgálat alatt álló növekedési stratégiánkban meghatározott célok ütemezett elérése egyben kiszámítható árfolyam-emelkedést is eredményezzen."
Törölt felhasználó2025. 02. 10. 12:40
Látom Colombo kezdi kapizsgálni közgyűlés is kell… XD van egy túlhúzott árfolyam nem elég neki… akkora story lenne 100 000 db-okat vennének… de inkább adják majd … kicsit feljebb Koati barátai ott ülnek
Törölt felhasználó2025. 02. 10. 12:27
Amúgy régi nagy motoros Fedák úr Erikkel :) Nagyon jó szakember, milyen jó ilyen szép kellemes szavakat olvasni! Nem az, hogy valaki a HVG-én magyarázkodik, hogy tévedésből számla gyáros és ezt el is akarja hitetni, közben a bíróság is kimondta nem teljesített számlák stb… költségvetési csalásban visszaeső gyorsan elismeri nehogy egy csontváz még előkerüljön….
Jöhetnek újra az árstopok? – tette fel a kérdést a nemzetgazdasági miniszter hétfői Facebook-bejegyzésében. „Ha kell, a családok érdekében azonnal beavatkozunk!” – fogalmazott a közösségi oldalán Nagy Márton.
2024.10.28-án vettem először CIG-et, 344-es árfolyamon. Sajnos, csak ekkor... de jobb későn, mint soha. Utolsó vásárlás 2025.01.16, 400-ért. Három és fél hét alatt még ez is emelkedett +12%-ot :)
Mi befektetési stratégiát követünk :) Nem rallysat. Kockázati elemzésekkel dolgozunk, meg kilátásokkal… nem pedig álmokat kergetünk. Én sok dolognak utána járok Tokával együtt :)
Közben kenyér sütőben már pro lettem… rájöttem nem csak kenyeret lehet vele craftolni, hanem sütiket is :)))
Törölt felhasználó2025. 02. 10. 11:00
Én folyamatosan veszem a Ciget :)) minden szintről van… lentről a legtöbb, de amit veszek hétfőn következő hétfőn már plusz … és a vicc piacin… 408 környékén is nagyot merítettem
Teljesen 1 értelmu ajánlás volt, Bálna is akkor vette.Nagyon jó, hogy Fish Úr is csatlakozott rendszeres olvasóinkhoz.Lenézek a presszóba, megnézem mi a helyzet.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi