Jelentés mostanában lesz április végén,ja es megy standardba a 2.5 milliárdos beruházás is meg volt az már profitot termel.Fairplastic is jó lesz na csak beérik valamikor hosszú távra hátha emelkedik egy nagyot mint anno Opus masterplast meg a többiek.
Ez mind igaz, Csak nálunk minden fordítva történik. Ami jó az nincs megbecsülve a gagyi meg túl van értékelve. Anno amikor beszálltam egy nagyobb összeggel pont ezt gondoltam, és írtam is! Aztán valahogy elhalványult az egész.
Nézzétek meg az Alteo és a Mol legutóbbi számait a körforgásos gazdaságnál... még az elemzők várakozásait is felülmúlta... arról nem is beszélve, hogy ez a jövő egyik kulcsiparága, ahogy egyre drágábbak lesznek a nem megújuló nyersanyagok... én már rövidtávon is optimista vagyok...
Ha a Flair műanyaggal jó számokat produkál, az majd mozdíthatja az árfolyamot. Eccer, valamikor. De addig szerintem eléggé a 7,50 - 8,00 tartományban fog lebzselni. Amúgy szerintem a Flair nem annyira újrahasznosított műanyagból dolgozik, hanem szép újból. Ahhoz asszem földgázt szoktak használni. Remélem, az ajatollahék nem borítják be a földgáz rendelkezésre állást, mert az a Flairt is valszeg megborítaná.
VERTIKAL Group Nyrt.