Köszi az észrevételed, de én nem foglalkozom japánnal, de szóltam nekik, hogy figyeljenek oda! Így megfelel és jó lesz neked is, tudsz majd azért aludni?
Én nem arra teszem fel az életem mint Te… kiegészítésre jó másra nem. Amúgy látom nagy követőnk vagy! Tudod Toka tábornok volt és én vonalzót használok :) Időjárást is olvasod a clubban… legalább tanulsz a közéleti dolgokról is. Amúgy az ezüstben nem tűnt fel nektek 3 napig nem minuszos volt japán, hanem zárva volt?
Legalább arra rájöhettél volna, hogy itt és hasonló helyeken, nem magázódunk! "etikett" Ez nem a katonaság...., persze kell egy főnök a klubbnak ezt elismerem! 👍
Ez így van… de aki kegyvesztett lett és bíróságra jár… meg még kirúgják a wabiból is, annak a cégébe jó befektetni… úgy hallottam inkább Auchant vett nem tőkét emelt az appban, hogy azzal vegye meg…
Nekem te ne mesélgess semmit… valaki megeszi meséid. Nem vagyok kiváncsi a manipulátor módszerekre… látom egy ideje mit művelsz. Mikor számonkérnének eltűnsz… csoda csapatod azt sem vette észre az ezüstben 3 napig zárva volt Japán XD
csúcsra akarsz jutni? :)) 🐐 Ez nem a csúcsról szól! Esetleg próbálj meg normálisan "beszélni" és utána lehet, hogy elmesélem mit kellene látnod a charton....
Nem verjuk a nyálunkat, mar ne haragudjon Ön ezzel egy közösséget szólított meg, ily formában.Amúgy nem szerettem volna leírni de a politikailag erzekeny papírokkal vigyáznék, s most nem az ukrán dolgokra gondoltam.De ezt Ön is tudja.
Akkor ide teszem a chartot, hogy legalább lássátok, miért veritek a nyálatokat! 😲🙋♂️ Esetlege az emelkedés lehetőségét letöröljem? 🤣🤣🤣 Ennek is van technikai képe, mivel az árfolyam hullámzik! Van aki nem látja persze... Vertikal/h1/D https://ibb.co/XsFSmQn https://ibb.co/d2yTFCt
Ettől a rizsától nem lesz jobb a cég! A hazugságaiddal meg semmire nem mész itt! Venni kell a részvényt, attól emelkedik! Ezt még az oviban is tudják! 🤣🤣
Persze nyilván… napi forgalom meg cég méret sem egyezik. Azért hagyjuk meg a Richter szerintem túlvett… meg nagyon kellene villantaniuk valami nagyot… utolsó beszámoló nem volt fényes a Ricsinél. Otp most áll és csorog lefelé nagy emelkedésen van túl. Most tartás javasolt, vagy eladás és olcsóbban visszavétel. Sajnos látni kell minden long certi el van benne adva és egy kis megingásra kemény lavina indulhat el… akkor senki nem nézi a fundás dolgokat.
VERTIKAL Group Nyrt.