Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
gyengül a dollár, erősödik az euró (közel a paritás), erősödik a forint, a bitcoin több mint 4 százalékos pluszban, 20 ezer dollár fölött. egy gond van. vevő nincs a bét-en. eladó se sok, meg levegő se.
pozitív? azt akartad írni, hogy negatív, nem? ha igen, egyetértek azzal a megjegyzéssel is, hogy kérdés, mennyire volt valóban negatív. ekkora bevételek és nyereségek mellett kiráncigálni valamilyen adatot, amely jajistenem állítólag a jövőt mutató célszám, és mekkora csalódás, hogy MSFT felhőüzletágának bevételei vagy nyeresége, már nem emlékszem, nem 39, hanem "csak" 37 százalékkal nőtt. hát ez milyen szégyen, besírok tőle, csak 37. :-)
OTP napos A tegnapi MSFT es GOOG jelentes piaci fogadasa pozitiv volt. (az mas kerdes, hogy mennyire volt valoban pozitiv a tartalma) Csutortokon jon a masik ketto FAANG orias, AAPL es AMZN. Az eleg biztos, hogy addig a piac nem fog beomlani. Igy eleg jo maradhat a hazai hangulat meg legalabb 2 napig. . Vannak ketelyek, hogy fogja ertekelni a csutortoki report utan a helyzetet a piac. De addig, tovabbra is, daytrade szinten emelkedes a varakozas. http://keptarhely.eu/view.php?file=20221024v01x8946a.jpeg
viszont a deutsche bank, a santander és az unicredit is jó gyorsjelentéssel állt elő. a bökkenő számomra csak annyi, hpogy az otp és így a BÉT nagyon gyakran árrral szemben úszik a kereskedésben. ha európában jó nap van, nálunk juszt is vacak, vagy fordítva. :-(
Szerintem nem következik ebből az irány. Napok óta tartja magát, én inkább a 9K-t várnám a kövi pár napban, utána jöhet még zutty, de azt is megjátszuk!
a visa és a microsoft viszont jól teljesített a harmadik negyedévben is. a microsoft mégis több mint 2 százalékos mínuszban toporzékol, mert a felhő üzletág nem hozta a várt eredményt, úgyhogy hiába nagyobb a bevétel és a nyereség is az elemzői várakozásoknál. :-(
a google anyavállalata, az alphabet 6 százalékos mínuszba esett zárás után, se a bevételei, se a nyeresége nem érte el az elemzők által vártat. a nyereség részvényenként, 1,06 dollár, szemben az 1,28-as várakozással. a bevételek 6,9,09 milliárdot tettek ki, de 71,34 milliárd volt a várakozás.
Még mindig nem dőlt el az irány, a forgalom alacsony volt, záróban jól rápakoltak. Ugyan valamivel magasabban zártunk, mint tegnap viszont záróban lehúzták az árfolyamot, így most úgy fest a charton, mintha eladói nyomás lenne rajta. Pedig a háttérben a gyorsjelentésre való felpattanásra várás, bár sokan eladnák miután felpattant, illetve a lenti résekre bekészített vételek vannak. Akiknek meg van már, na ők ezt a pár napot már kivárják. EU, USA jó hangulatban zárt ma is, de valahogy két napja egyáltalán nem követjük őket hangulatilag. https://invst.ly/zb9f3
Legyen igazad, én is így gondoltam, ma véletlenül zárásban a csőre töltött mordályom elsült. Viszont csak a S&P hájp miatt, ha holnap az OTP nem reagálja le, dobom a vadat akár bukóban is.
Sziasztok! Részemről kivárás, tartom a meglévő "stratégiai long"okat (talán Maci fogalmazott így annó, megtetszett :D), az új forrásokaz PMÁP-ba helyezem. Bízok a cégben, de egy kicsit szétterítem a zsetonjaim, ha hosszúra nyúlna ez a szenvedés a BUXban.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!