Ez már kezd jó vételi szint lenni mint delta 25 lenne Igaz szerintem ez előbb lesz dupla 10-12 mi t delta 100 meg a 4ig is előbb lesz 3k mint a delta dupla!
Már nem tul jó a kedve Yoakedvemnek.Folyatosan cash kell életbentartani.Az az igazság hogy túl pici a cég, nekem az 1990-es években nagyobb volt.Az lenne a jó ha megvennék...csak hát mennyi az ára...?.....ugye.....
Legutóbb is nagyon érdekes dolgokat láttál a részvénykönyvben, akkor se mondtad el, csak játszottad a bennfentest. Akkor is minden rendben volt a közgyűlésen. 14 forint fölött volt akkor az árfolyam.
Én december végéig is elégedett lennék azzal, de már a 25 Ft-os tavalyi csúccsal is :) Nekem az elmúlt időszak kereskedéséből az rajzolódik ki a forgalom alapján, hogy csak a kiábrándult kisbüfik adogatják és azon kisbüfik veszik, akik ezen az árszinten látnak fantáziát a cégben. Én még az április rv könyvet láttam (illetve valaki írta itt, hogy a friss rv könyv is hasonló adatokat tartalmazott), a szerint a nagytulajoknak érdemben nem változott a darabszáma...
Iden november vegeig teljesen elegedett lennek 37,02 forintos rv arfolyammal, az 1 ev alatt 100 %-os lebego nyereseget biztositana nekem az excel tablazatomban az epdu pozicional...de mar annak is nagyon orulnek ha 18.51 lenne es eltunne a lebego minuszom....
Sajnos technikai okok miatt nem tudtam elmenni.Egyetértek Veled,ami a sumák vételeket indokolhatja.Tekintettel a darabszámokra,nagyon gyanús nekem is,hogy szép csendben vagy a kis tételektől szabadulóktól szedegetik össze a pappereket,vagy átkötések bonyolódnak.Az előző évben nekem is sikerült néhány darabot úgy kapni,hogy a megbízásról már megfeledkeztem,aztán egy hónap múlva csak néztem ,mi a bánat történt.Nem is voltunk itthon.Az adókiegyenlítés miatt zártam egy jó adagot,de már visszavettem,sajnos nem elég türelmesen.Mindenesetre bizalmam töretlen,az eladási ajánlatom bent van,de olyan áron,ami nem kótyavetye jellegű.Ha múlt évben lehetett 25 Ft,szerintem lehet annyi,vagy akár duplája is év végére.Várom a vevőket türelmesen. HS!!!!
Én ott voltam a Közgyűlésen és NEM vezettem ki a "fejemből" a GeoAkkut. Valóban, rohadt idegesítő ez a várakozás, és azt látni, hogy 6 Ft-on szenvedünk. De közben nézem a könyvet, a kötéslistát és azon lammentálok, hogy míg én idegeskedek, addig vki(k) több millió darabot vesznek apránként ilyen árfolyamon...
2025. február, 10edelés előtt készült diagram...a mostanit gondolom nem akarnák reklámozni, mert az inkább szégyenkezni való....FB posztok, BÉT hírek helyett...
Egyetértek veled teljes mértékben. Illetve sokan már "kivezették" a részvényből a GeoAkku/Geoa projektet, holott ezt még semmilyen hivatalos hír sem erősítette meg. Mondjuk az rv érték tekintetében már tényleg "kivezetésre került" a projekt. Remélem, hogy rácáfol majd az árfolyam év végéig azokra, akik szerint csak 6-5-4 Ft-ot ér ez a papír.
Aminek vége van az a CyberCorp. Ami tényleg 'haldoklik' az a NordGeneral. Az Épdu-nak van bevétele, ügyfelei, építőipari project-jei, stb, ami NG-ról nem mondható el. Tehát erre nem mondanám, hogy haldoklik a rossz pénzügyi helyzete ellenére.
Ez már nem fog. Ennek vége van. Elvitte a Tisza áradása. Sok ilyen lesz még. Delta is haldoklik. Érdemes esetleg megakránt gyűjteni y ott még lehet egy többszörös rali mielőtt az is kidől mint a nutex delta épdu. Stabil jövő a PANNERGYben van, megmondta a kapitány hogy geotermikus energia a jövő
fidesz nélkűl ugye-pedig tisának is érdeke lenne -ha értenének ezek ehhez.de majd most hogy lekapcsolják majdnem a paksot.felébrednek-észemberek-mondjuk ezek sosem ébrednek.
https://ibb.co/album/Fm81q6 Ahova leszúrt, oda le is fog menni. Ez benne van a pakliban. A fordulás viszont kérdéses, oda pozitív hírek kellenek. _kt_ korábbi hozzászólása, elemzése/véleménye alapján nem sok jóra lehet számítani a cég pénzügyi helyzetét tekintve. A validációs prototípus építése és bemutatása hol tart? Több mint egy év telt el a bejelentés óta. Nemcsak a türelem, hanem az idő is fogytán van év végéig.
Laura egy kereskedési platformra irányít, ahol megtanulhatsz sikeresen kereskedni. Néhány hét rendkívül nyereséges paper trading után beutalsz pár száz-ezer dollárt, hogy élesben kamatoztasd a tanultakat. Soha nem fogod viszontlátni azt a pénzt. A paper trade rendszer kamu árfolyamokkal dolgozik.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995