Egy része amit mond az Al: 2. Meddig működhet így?
Nem tartható állapot: A Nyrt. nem működhet tartósan könyvvizsgáló nélkül. Az alapszabály szerint, ha a könyvvizsgáló megbízatása megszűnik (visszavonják/lemond), a közgyűlésnek új könyvvizsgálót kell választania.
Határidők: A társaságnak 90 napon belül gondoskodnia kell az ismételt könyvvizsgálatról, ha a korábbit visszavonták.
A többiben meg mutatja hogy milyen intézkedés lehetséges
Hát ha az nem festett torz képet a cégről akkor nem fuggesztik fel.Azota meg már volt konyvizsgálat, igy a felfuggesztésnek kicsiny valoszinuséget látom.Ez a véleményem.Ilyen papirom nincs, es nem is lesz.
En csak reszveny nelkuli embereket latok akik rugoznak olyan dolgokon amihez semmi kozuk.Nyilvan venni akarnak.Varjak a konyvben,hogy valamelyikunk rajuk boritja a pakkjat.Meg szerencse,hogy vagyunk paran akik tudnak gondolkodni.Egy par szaz K-s ontes eleg csunya munkat tudna vegezni.12,5 ft-on a 130K sem eladni szeretne.
Nincs. Mert párhuzamosan 2 hiteles könyvvizsgálat törvényileg kizárt. Ahhoz először a gyapjast kellett érvényteleníteni. Az újat ezután lehet elfogadni. Ezt a közgyűlés teheti meg. Ennek összehívását törvény szabályozza. 30 nappal korábban kell közzé tenni. Itt q visszavonás napján, azonnal kijött a meghívó a lehető legközelebbi időpontra. Mi a fszt nem ért ezen semmit 2-3 fórumozó?
Köszönöm Toka ur! Meglátjuk. Fura az egész. Igazából, ha jól Értelmezem nincs az új 2022 könyvvizsgálat hitelesítve. Ilyenkor MNB mit léphet? Nem ismerem az MNB tényállását.
Miutan kiszortad jottel a baromsagaiddal.Meg megy 10 ft ala.Mikozben 18-20 ft korul volt az arfolyam.Visszakeressem dzsokikacska.?Szoval ne jatszd az eszed,mert fullba nyomtad a kretent.Mar csak Colop meg Toka hianyzott innen.
Raus Urnak van azert igaza, a felelosseg a cégé elsődlegesen!nem a konyvelőé...ha adóbevallását konyvelovel keszíteti vki, az adohatóság sem a könyvelőt fogja keresni/büntetni ha vmi rossz benne.Ne veszekedjetek.
Reszveny nelkul rugozol olyan dolgokon amihez semmi kozod sincsen.Lehet almodozni.En is szeretnek olcsobban venni,de ha nem lesz akkor is megvagyok a meglevo pakkommal.
A hetvegen meg vicuska menozese is tetszett.Csak a mellveregetes mellett kihagyta a 13 es 18 ft-os eladasait is.Ertem en a dolgokat csak a szerenyseg nem akar osszejonni sokaknak.Elhuzta innen a belet es maris ment a ceg szarozasa.Na az ilyen embereket kell a valos eletben is jo messzire elkerulni.En igy teszek.
A közleményükben volt amiket kérdeztem! Azt nem mondtam hogy csőd meh stb ! Érdeklődni eszméket lehet cserélni a fórum ezért van? Írd be mit mond az Al ilyen esetekben. Majd alakul de lehet várni írni hogy pl 10 és alatta szeretnek venni
Nem unod meg hogy okoskodsz reszveny nelkul?.Tudjuk,hogy venni szeretnel.En nem vagyok meggyozodve arrol,hogy fel leszunk fuggesztve.Viszont varom az adomanyokat.Amit hetvegen osszehordtak az egeszen szanalmas volt.Lazan megallta volna a piacbefolyasolast.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995