Ember, nem tudom eldönteni hogy ezeket komolyan írod e. Feltelezem nem, csak adod a maxi hülyét. Szerintem holnap add el 20 alatt bukoban és vegyél dm-kert 35 forinton. Az a tuti nyerő!!!!!
Szerintem is lesznek itt még érdekes napok, nagy hullámokkal. Ma esett ugyan 25Ft-ról, de nem napi minimumon zárt és szépen meg is vették az esést, így Én holnap ismét pluszos napra számítok. Mellesleg nem hiszem, hogy az Épdu építőipari tevékenysége miatt vette be ide magát az új nagytulaj, legyen az bárki is 😉
Sziasztok! Beszéltem a feleségemmel.Ő azt mondja, hogy azt a kis pénzünket inkább mégha bukóban is de adjam el, és vigyem vissza DmKerbe.Ott várjam a jó szerencsét inkább, mert kicsi a cég mérete. ( egy használt kocsi árát képzeljétek el). Csak ötletelgetek/ötletelgetünk.
Egy kósza gondolat: Pf kitette a hírjüket, onnan lefelé de keményen szedték össze, és nem ment le a melybe! Vkik talán ma még akartak “ olcsón venni”?? Lehet baromság
jo lesz ez nem kicsit-de elmondtam tulhuzták ilyen egyszerű -4ft rol indult 25 ég az azért sok -jövöt árazni-majd ha kiderűl mi lesz ki jön ide na akkor lehet betolni a házat.mert nem 20ft lesz az biztos
Amixában 447 ft volt a kötvét,azóta volt 250 is!Prutkay 447-en "vett"részvényt decemberben,most meg 300 ft az árfolyam.A Nutexben is emeltek tőkét 30 felett,most meg a fele az árfolyam.Kíváncsian várom a folytatást.
Azert erosen elgondolkodtato, hogy ki vett 50M db-ot... es miert igy csinaljak... 10 es split, geoakku, fokozatos pakkatadas a nagytulajtol valahova... van min agyalni. A vegen osszeall a kep
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995