Torz egy világ…. Erről ez jutott eszembe: Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van.
A beker ár az 264, de nem gondolnám, hogy bármit számit. Egyébként még véletlenül sem hasonlítom az akkot egyikhez sem. Pusztán megjegyeztem, hogy itt senki sem kárörvendett azon hogy neked " nem jött be idén az osztalék rally". Ennek ellenére te folyamatosan cukkolod az akko részvényeseket. Egyébként itt te voltál mindig is az, aki minden részvényt az otp-hez hasonlítgat, hiába nem lehet a papírokat összehasonlítani. De egyébként azt gondolom ez a folyamatos kárörvendés élcelődés az app topikban se normális, hogy örülünk annak ha a másiknak szar. De lehet én nevelkedtem rossz környezetben és kaptam rossz nevelést. Részemről itt be is fejeztem.
Te az a tipusú féreg vagy, aki örömében körbehugyozná magát ha becsődölne minden cég amiben nincs pénze, csak hogy lásson pár száz kisbüfi embertársat szívni. Baszki én annak örülnék ha sokan nyernénk egy rakat lóvét te meg annak, hogy szopjunk egy jó nagyot.
Hat a papok eladásával nem számoltam...de kb egy belfoldi ut áll benne...tudod az Úr útjai kifürkészhetetlenek....kozben majd a Patria nyomda táján nézz körül...
Maga viszont nagyon aranyos...főleg mikor leteremtették hogy ne siránkozzon Professzor Ur.Udvozlettel :Toka Ur....ja es nagyon figyelni a bet kozleményeket meg a hireket!
Milyen a beker árad Akko-ból? "amerikai szintű" papír mind az OTP, mind a Nyomda, Akko kb. ATL. Nekem a Nyomda nem számít, mert osztalékrallyra vettem idén nem jött össze, kb. ennyi. De Akko-ba már évek óta kb. bevagytok szorulva.
Akko fórum