Hát én ezért picsogtam ugye majd egy évig, mert látványos volt, higy Steinberg Út mennyire leszarta a holdingot és tolta a saját szekerét. Megváltás, hogy lelépett innen.
Az tuti jon, a francia pénz is bejott 2 hete Manufacere Úr.Ezt a szoveget ami a Budapest bussines journalban jelent meg letolták az összes gazdasági lapban.Valami értelme csak volt.
Monnyuk ebből a szalagcímből nekem az is lejön viszont, hogy az előző CEO lópasszt sem csinált egy-két éven át, amíg ott volt, főként stratégiát meg növekedést nem. Oszt most az új CEO majd végre megpróbálja. Azt a Steinberg urat jó lett volna kihagyni, mán így utólag nézegetve.
Kár, hogy nem vagy ott... emberségből, egyenességből, transzparenciából bárkitől IS, csak tanulhatnak! Nulla a munka, amit kifele mutatnak kommunikációban!!!
Utolsó 3 nap kereskedelmi összforgalma: 1.401 darab transzparenciával felvértezett részvény (jelentsen a transzparencia bármit is az új vezetés részéről, gyakorlatilag amit látunk!). Ebből vétel 1 darab! Jól van ez így? Zavarja a vezetőséget a "rekord alacsony", szerintem meg nulla forgalom? Tényleg? Meséljetek még!
Hát majd 29.én kiderül én hova megyek, már fájdalomcsollapito nélkül vagyok, egész jol vagyok, de meg nem gyógyul ez magától, max nem romlik gyorsan.Figyelem ám itt is a hireket de most nagy a csend az osszes entitásnál, kiirt a neo egy allast azt hiszem debrecen s pécs helyszinen...szakteferens....ennyi volt.
Akko fórum