Ne nyugtalankodjon.A Wing Magyarország operativan elkulonült a Wingholdingtól pár hónapja.Gyáfrás utan jott Gerő, aki mar a wingholding felso menedzsmentjében kerult mint Akko Vezerigazgato....nem a Wing Magyarországba!....Gerő személye garantálja a több tizmilliardos tőkemozgást....nézzen utánna Gerőnek!...RTO
Áhh, köszönöm az invitálást, de nem érdekel. Amúgy is péntektől hosszú hétvégés horgásztúra haverokkal a vadvízen😃 Hátha megint befigyel egy 22-es amúr😉 Én ezzel a papírral kapcsolatban csak a 268-as árfolyamot várnám ez évben!!!
Hát sajnos van még egy pár hasonló ,ezen a szintén szutyok béten!! Toka úr meg isteníti a winget, de hát ki a faszt érdekel a wing, mi akko részvényt vettünk, abban értéktelenedik el a pénzünk szép lassan. Leszarom mennyi a wing eredménye, és mennyi ingatlant értékesített lengyelországban!! Csak nem érti az öreg, hogy akkoban szenvedünk évek óta nem wingben!!! Apropó lengyelországi üzlet hasonlatos ott1 esetre, ott is lengyel anyavállalat által is ment tönkre a cég, ha úgy nézzük, mivel az volt a partner!!! Lehet felőlem a wing a világ legeredményesebb cégje is, ha mi itt rohadunk és veszítjük el a pénzünket ebben a szarban!!! Papíron lehet van valami kötődésük, de hogy az üzleti életben , és az által eredményességben szerintem fikarcnyi sem az tuti!!!!
ez a számítási módszer a jó - korábban nagyon sokat vitáztam itt ezzel kapcsolatban, de nem mindenki szerette volna érteni, ezért elengedtem a dolgot, viszont örülök, hogy újra felvetődött és Te is így számolsz
Na, kint az idei: A Scope Ratings stabilra javította a WINGHOLDING Zrt. hitelminősítési kilátását, egyben megerősítette B+ besorolását. Ez a társaság pénzügyi és üzleti kilátásainak kedvező megítélését tükrözi. A nemzetközi minősítőcég döntését a WING Csoport 2025-ben rekordot döntő, 53 százalékkal megugró árbevétele, a még erőteljesebben, 80 százalékkal javuló EBITDA-ja, csökkenő adósságállománya és az erős nemzetközi növekedése indokolják.A hitelminősítő döntése visszaigazolja azt a stratégiát, amelynek eredményeként a közel 3,9 milliárd euró mérlegfőösszeggel rendelkező WING Csoport mára Magyarország, Lengyelország és Németország egyik vezető ingatlanpiaci szereplőjévé vált. A B+ hitelminősítés a csoport pénzügyi mutatóinak és eredménytermelő képességének az elismerése. A Scope döntésében a társaság kiemelkedő 2025-ös teljesítménye mérvadó volt: a WING Csoport árbevétele 304 milliárd forintra emelkedett, míg korrigált EBITDA-ja elérte a 64 milliárd forintot, miközben a hitel- és kötvénytartozások összege egy év alatt 46 milliárd forinttal (5,5%-kal) csökkent. A hitelminősítő egyidejűleg a kilátást negatívról stabilra módosította. A Scope várakozásai szerint a csoport pénzügyi mutatói és jövedelemtermelő képessége a következő években tovább javul, amit a magas lakás előértékesítési állomány, az emelkedő lakásátadások, valamint az eszközértékesítésekből származó bevételek támogatnak.A kedvező minősítői döntés meghozatalában meghatározó szerepet játszottak a csoport nemzetközi érdekeltségei, amelyek már a konszolidált bevételek több mint 70%-át biztosítják. Lengyelországban például közel 2900 lakást értékesített a cég 2025-ben, ami éves összevetésben mintegy 30 százalékos növekedést jelent. Emellett számos tranzakció zárult le, köztük a Resi4Rent bérlakásplatform több mint felének értékesítése, ami 210 milliárd forintos nagyságrendjével a lengyel intézményi bérlakáspiac történetének legnagyobb ügylete lett. A tranzakció azt mutatja, hogy az intézményi bérlakásmodell mára a kelet-közép-európai ingatlanpiac egyik legjobban prosperáló szegmensévé vált. Németországban a csoport érdekeltségébe tartozó Bauwert több mint 435 ezer négyzetméternyi fejlesztési programmal rendelkezik 2030-ig, miközben Berlinben tovább folytatja nagyszabású lakó- és vegyes funkciójú projektjeinek megvalósítását. Magyarországon a WING a budapesti Váci úti irodafolyosón végrehajtott stratégiai akvizíciókkal, valamint új irodai, ipari, szálloda- és nagyléptékű lakóingatlan-fejlesztések elindításával erősíti tovább piaci pozícióját 2026-ban. A társaság az elmúlt időszakban sikeresen lezárt 100 millió eurós kötvényprogramjával finanszírozási pozícióját is tovább erősítette.„A stabil kilátásra történő módosítás nemcsak a pénzügyi eredményeinket ismeri el, hanem a diverzifikált nemzetközi működést is, amely a stabil növekedés és a fenntartható értékteremtés záloga” – mondta Noah Steinberg, a WINGHOLDING Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette: „a Scope Ratings döntése fontos visszaigazolása annak a hosszú távú stratégiának, amelyet a cégcsoport következetesen alakított és hajtott végre az elmúlt években.”A WING a következő években továbbra is a pénzügyi stabilitásra, a magas minőségű fejlesztések megvalósítására és a közép-európai piacokon meglévő növekedési lehetőségek kihasználására összpontosít.
Ezen anno ment a vita, hogy a szavazati jog és a valós részvény darabszám hogyan alakul. Valójában 46M papír van a piacon, ebből van olyan, aminek a szavazati joga 4x-es. Ez a "konvertálgatás" egy fiktív dolog, mert senki nem fog D-s papírt C-re váltogatni. De maradhunk annyiban, hogy a 307Ft sem 230Ft amin forog.
Ez a Tisztítótűz számomra is tetszetős, bár nem látom egyelőre milyen pozitív hozadéka lehet a Szárnyasra,de lehet ez csak az én tudatlanságomból fakad. Tán ide fog menekülni a Ner tőke? Betyárok ezek is mind amazok. De kívánok nagy emelkedést itt hogy a Szárnyas (ahogy elnevezte) nevéhez méltóan viselkedjen.
Kezdő elegendő Tmike Úr.Köszönöm.Veres Urat még nem emlitette Miniszterelnök Úr.Majd nézzen utánna kiket említett.Hamarosan indul a Tisztitótűz, nagyon várom már.
Nem így kell számolni az egy részvényre eső saját tőkét. A D sorozat négyszeres névértékkel rendelkezik és 4 darab C sorozatúvá lehet konvertálni, tehát az egy C részvényre eső saját tőke: 20260 milliárd forint / 66 millió részvény = 307 forint / részvény.
nap végén a 2-5 éves hozam lesz a mérvadó. most minden "okos", hogy all-in az otp kellett VOLNA tolni. nekem anno masterplast 660->2400 és 4ig 730->2800 hozott erős hozamot, miközben ugyanez volt a mondás, hogy "csak áll benne a pénzed". De ugyanezt futom be pl. usa piacon az MBX-szel. szóval nyugtával dícsérjük a napot. sehol nem hangzott amúgy el, hogy all-in ide kellene tenni minden pénzt.
Ilyen, vagy még ennél is jobb számok vannak más felé is. (inkább le sem írom hol). Akvik ,csodálatos jövőkép, (amit a fórumozók próbálnak összerakni) , a jelentésekben az átértékelések amire sok mindent rá lehet fogni és hatalmas forgalom a papírban..Ami ott nincs: transzparencia ,részvényesi értékteremtés (osztalék). Lehet én vagyok elfogult,de én látok több olyan tényezőt ami eléggé hasonló ehhez a szárnyashoz. Nem kívánok rosszat itt senkinek,mert egyszer lehet jó lesz. A kérdés az mikor ,és hogy addig más helyen az itt parkolt pénzek mennyit hozhattak volna .
szerintem picit más a helyzet mint a Awallisnál. ott látványosan osztogatja a management a bónuszokat az év végi eredmények után egymásnak, miközben az osztalékfizetés álmát évről évre új határidőkkel tolják tovább, mondván, hogy növekedési pályán vannak. a neon belül ilyen információ nincs senkinél, hogy a management saját magának tenne el profitot, az AKKO-ban pedig nincs is staff aki megtehetné. itt most a story szerintem a neo-construct. ha végre nem "csak" üzemeltetést visz a neo, hanem kivizelezést is a saját projektjein, az egy teljesen új bevételi láb. én leginkább most erre koncentrálnék figyelemmel, mert ez határozza meg, hogy mekkora lesz a kitörés. forgalom nélkül zolik pakolgatják lefelé, erre nem is koncentrálnék egy percre sem. Astrasun nagyon hasonlóan döglött papír, aztán idén 21Ft osztalékot fizet, ami 8-10% jelen árfolyamán. itt is megjelenhet egy majd egy ilyen állapot, akkor meg lehet kapkodás is.
Hát.. ha a konyv szerint vmi nem er annyit mint amennyiért a piacon eladható az atértékelés alá kerül, főleg ha eladásra van kijelolve.Amugy a Wallis liberty fohadiszallasa után a neo végzi jelelenleg a szalonok design atalakitasat is-de hogy ez milyen utemezésu az passz.Talán Zoli mint nagy autospapir tulaj tobbet tud a témáról.
Szerintem arra gondolt, hogy hiába egyre jobbak évről-évre az eredmények. Az utolsó 2 jelentésben mégis úgy alakították, hogy minimálisnak tűnjön a bevétel. Kb mint a wallisnál. 🙂 Mondjuk én is kíváncsi leszek, hogy a következő jelentésbe mire fognak megint valamit leírni...
Semmi baj a bevétellel, az szépen gyarapodik, de a jövedelem nem a részvényeseknek jut.Szépen csengő szavak , kiváló csomagolás és kilopott haszon. Ez a gondom Toka úr.
Örömmel osztjuk meg, hogy a Scope Ratings GmbH felülvizsgálatának eredményeként megerősítette a WINGHOLDING Zrt. kibocsátói B+ hitelminősítését, valamint a Kibocsátó elsőrendű, nem alárendelt, nem biztosított kötvényeire vonatkozó B+ besorolást.A hitelminősítés a WING eredményeit tükrözi:
A diverzifikált fejlesztési projektek sikeres megvalósítása Németországban, Lengyelországban és Magyarországon,
Javuló eredménykilátások és a jövőbeli pénzáramlások erős kiszámíthatósága az intenzív előértékesítési és előbérleti aktivitásnak köszönhetően
Erős tranzakciós aktivitás, melyet a mindhárom piacon (Németország, Lengyelország, Magyarország) végrehajtott, összesen több mint 300 millió euró értékű sikeres ingatlan értékesítés bizonyít,
Stabilan működő befektetési portfólió, amely elsősorban Budapestre koncentrálódik (a teljes bérbeadható terület 64%-a a magyar fővárosban található), és folyamatos bevételt termel, 90%-ot meghaladó kihasználtság és 5,2 éves átlagos hátralévő bérleti futamidő (WAULT) mellett,
Stabil tőkepiaci jelenlét, sikeres tranzakciók Magyarországon és Lengyelországban 2025 első félévében,
Következetes tőkemenedzsment és tudatos fejlesztési stratégia, 2024 végére elért 3,4 milliárd eurós eszközállománnyal.
A minősítés emellett elismeri a WING meghatározó szerepét a közép-európai ingatlanpiacon, ahol a vállalat széles körű kereskedelmi és lakóingatlan-portfólióval rendelkezik.
Akko fórum