Veres most Monacoban van...tavaly Hegedus Eva a Granitbanktol most pedig Veres Ur képviseli hazánkat az év izletembere gálán-holnap este eredményhirdetés.
Nem tudom Zoltan hova jár, de ha a piac a Wing tozsdei járműveként tekint rá akkor más lesz a pálya.Figyelje Gerő Úrat.Kb ilyet képzeljen el mint Lengyelországban.Ez mai hir...de itt a gtc projekt kapcsan kell jonni vminek hamarosan..mivel a bontasnak mindjárt vége. https://wing.hu/hu/hirek/wing-resi4rent-rekordtranzakcio
nem felxelés miatt írtam, hanem csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egy konzervatív banki tanácsadónak ezek a dolgok radar alatt vannak. te most beültél a kaszinóba, ide nem fog benézn egy öltönyös nyakkendős. viszont ha meglódul, akkor nem is 5-6%-ot fog hozni mint egy tőkegarantált rövid kötvény.
A banki előadásról csak annyit, hogy a saját tanácsadóm nem értette, hogy minek veszem 730Ft-ért a 4ig-t, mert szerinte az egy légből kapott szar. Szerinte MOL-t és Richtert kellett volna vennem, mert az erős. Közben lett egy lakásom Budapesten a 4ig nyerőmből, ő meg ki tudja hol a faszomban emelgeti a telefonokat. Masterplast 640->2400 körömnél is csak pislogott a srác én meg mondtam neki, hogy mondjuk nem csak blue-kat, meg állampapírokat kellene lekövetni.
mondjuk ha nem azzal nyomasztanád az árfolyamot, hogy állandóan arról picsogsz hogy bebaszod az egészet, hanem okosan vennéd te is, akkor adott szint felett már a spekáknak is érdekes lenne. de ez a papír amúgy meg úgy működik, hogy ülsz benne 1-1.5 évet pangva, aztán történik valami és felspannolják 330-360 ig 3 nap alatt. 300 felett jönnének a nyerészkedők csak nem kellene mondjuk 263-ról visszarakni igazi forintbaszóként.
Ezt a papírt 5 kisbüfi ismeri, abból 1 f....az én vagyok, az alapok le se szarják. Nemrég voltam egy banki előadáson, neves szakik mondták el a véleményüket a hazai és a külföldi papírokról. A szünetben kérdeztem tőlük az akkot, egymásra néztek, azt se tudták, hogy mi a Tosz az. Majd az egyik kérdezte, hogy mennyire van forgalom. Mondtam, hogy pár ezer darab! Válasz: " Zoli, mély levegő, S engedd el" ....
Szerintem, rajtam kívül sokan tudják, hogy beragadtak ebbe a mocsokba, lassan végérvényesen 1-el fog kezdődni a (Z) árfolyam!!! A gyengék kedvéért nem ezer, tízezer stb. A Farkasfu már röhögni sem jár erre...
Akko fórum