Jot varok én is..Az éves jelentés 54. oldalán van egy tétel "szerződéses eszközök" néven ezek azok amik már elkeszültek fizikailag csak dec 31-el nem lettek még számlázva...ez 3x akkora mint az elozoben volt...kerdes mekkora koltség tarsult hozzá, kozben a 1xx lasasos le jardint is kezeli januártól már....a neo meg akkonak fizet bérletet mert belement a szerémibe...meg a tarsasházkezelésnél jelentjezhetett egy bizonyos emelés is a kezelési dijjakban...kozben megkezdte a 265 lakásos kovetkezo utemet, gondolom majd azt is a neo kezeli majd ha elkészul.
Mondjuk ha 960 összejön egyszer akkor a Kalliwoda Research elemző ház nem sokat tévedett a célárban, csak az időtávban. Mert ők 2022 nyarára várták a 970-et. 😃😃
A dmker nél már a benfentesek tudják milyen lesz az eredmény , megy is szépen a papír. Itt meg jelentés előtt gyakorlatilag forgalom sincs és csak esik ,nem is kicsit. Na ebből mit lehet leszűrni!?
Aki jó jelentést vár az mire alapozza? Mármint félreértés ne essék, eléggé nagy pakkal ülök saját magamhoz a papírban. Erre megvannak az érveim: value cég, jelenleg már kb saját tőke körül forog, ennyit szerintem biztosan ér, szóval ezen az árszinten nem túl kockázatos, a kihasználatlan ingatlanok amortizációja rontja papíron a cég eredményességét, de valójában nem annyira, illetve érték szabadítható fel az eladásuk által, illetve nem titkolt várakozásom, hogy a Veresék gyors növekedési pályára állíthatják a céget, akár úgy, hogy behúznak majd 1-2 nagyobb tendert a B+N helyett, akár úgy, hogy nemzetköziesítik a működését és a kinti ingatlanportfolókat is elkezdik kezelni....vagy máshogy, de hogy szerintem kell, hogy legyen vele valami elképzelés. Ezzel együtt az is stabil, hogy ezek nem ebben a félévben történtek. Láthatunk majd egy ügymenetet, ami lesz valamilyen, de szerintem semmiképpen sem túl acélos. Ha bármi történne abból ahol az érték megjelenését várom, akkor arról lett volna hír. Én egy ilyen közepesen gyenge eredményt várok és amiben valójában bízom, hogy hátha mondd valamit a cég.
Akko fórum