Napról napra egyre lejjebb megy, fogy a pénzünk. Oké, várunk, tojunk rá. Nyaralunk, lazítunk, nem picsogunk. De itt nem változik ettől semmi! Nincs alja, minden nap tud esni. Aki vaskézzel tartja, azokat nem zavarja? Már majdnem harmadolt a csúcsról. Komolyan az a profi, aki ezt végigülte? Van ilyen? És ő az okos, nekünk, meg akik szóvá tesszük ezt, azoknak nem való a tőzsde? Ennyi?
Megértem és átérzem a helyzetét. Nem vagyunk egyformák. Engem is megviselt az elmúlt hónapok, de már tojok rà, mert nem kenyérre kell, és van időm kivárni. Tényleg nem szabad itt minden nap a csodát várni. El kell engedni egy kicsit, és akkor könnyebb lesz…
Azért a mai nap egész jó . Szinte végéig zöld . Lehet lassan megindul felfelé , annyira nincsen ma lenyomás . Szerintem a jővőhét zöld lesz . Csak nap végén is legyen zöld.
Én csak read-only üzemmódban vagyok, ritkán szólok hozzá, de teljesen egyetértek, szörnyű amit egész nap letol itt. Persze szíve joga egész nap tolni a siránkozást, de lehet komolyan el kéne gondolkodnia, hogy a tőzsde nem neki való, ha ennyire nem tudja kezelni.
Nem a gondolataiddal van gond, hanem a folyamatos sírással. Komolyan kezdek, ig ismeretlenül is aggódni érted. Ha minden nap komoly feszkot okoz a papír akkor érdemes lehetne több irányba is lépni. Vagy csökkented a pakkot és átcsoportosítasz másba, így lehet, hogy egy kicsit fellélegezhetsz. Vagy külső segítséget kérsz a stressz feldolgozásához.
Tudod, tényleg az a röhej, hogy BUX pluszban, RM pluszban, még az Opus is +1,6%, ami azért elég NER papír. Jó, rába pici mínusz, de az meg tegnap ment. 4IG tegnap is piros volt... Bukdácsolunk a nulla, meg a semmi között.
Nem kell vele foglalkozi nem is értem hogy többi blue hogy képzeli hogy mindig uj athra mennek nem szégyelik magukat komolyan huzzak itt a buxot ááá meg csak 145k.. sztár papirt hogy merik itt hagyni...😱
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.