Szerintem nézd át alaposabban, lehet más is kimaradt rajtam kívül, például én is tippeltem 4150-et, kis híján... , még futottak kategória:)) Boldog új évet kívánok minden spekinek🍾🥂🎉🍸🎊🍷
A hozzászólás szerint az aznapi, tehát a 19.-i zárótipp volt a 4170, az év végi 4470. Egyedül vagyok ezzel a véleménnyel? Nem azért, mert az én tippem egyértelmű volt, hanem a játék tisztasága miatt.
A tippet nem én nyertem, ha emlékeim nem csalnak akkor kereken 300-al fölé lőttem, az én év végi tippem 4470 volt. Nem szeretném másoktól elvenni a dicsőséget, kérlek nézzétek át a tippeket újra!
Kedves és igen tisztelt Fórumozók! Abszolút friss hús vagyok ebben a világban, de régóta figyelek Rátok. Sajnos csak nagyon kis befektető vagyok, de a nyugdíjam kiegészítésére próbálok lépéseket tenni. Hogy tudjátok! Régebben volt nagyobb befektetésem, amit sajnos teljesen elbuktam akkor. Azóta tudom, hogy a tőzsdét nem csak a fejlődés irányítja. Jó tanulópénz volt! Azóta egy kicsit OTP-éztem, de semmi más. Most a 4IG felkeltette az érdeklődésemet, a mostani adottságaimhoz képest biztonsági mértékkel beszálltam. Nagyon sok segítséget kaptam Tőletek, kitartok a kis befektetésemmel, remélem, hogy jól teszem. Nekem a kicsi is nagyon sokat jelent. Jövőre ténylegesen nyugdíjba mennék, elég volt a munkából és szeretnék többet foglalkozni ezen ügyletekkel.NAGYON sokat kell még tanulnom, hogy felnőjek a feladathoz, hogy Hozzátok hasonlóan tudjak gondolkodni és tervezni. Ennyi volt a bemutatkozásom. Minden kedves Fórumozónak Nagyon boldog új évet kívánok!
Miután Kawaszabi engem kért fel a tipp játék eredményhirdetőjének, szeretném kihirdetni, hogy a várva várt esemény győztese... tudom, néhány poszttal ezelőtt már elbüszkélkedett vele az illető..... :D Miki71, aki pontosan eltalálta az év végi zárót: 4170 Ezúton gratulálok a pontos tipphez!!!!! A futottak még kategóriájában megemlíteném még Bittertrue 4190-es, és Tomi21 4200-as tippjét, amivel a 2. és 3. helyezettek lettek, nekik is gratula! A felajánlás az 5000-es bulin történő vacsora meghívás volt Szabi részéről. Gondolom ezt is a Stexbe fogjuk szervezni. Ha a 4. negyedév is olyan jó lett, mint Rice tippeli, azt hiszem a nagy játékosok január elején elkezdenek nagyobb tételekben vásárolni, és legkésőbb január végén meglesz tartva az 5000-es buli is :) Mindenkinek Boldog Új Évet!
Akik nagyobb összegért időben 4IG részvényt vettek elégedetten hátra dőlve várhatják 2026-ot ami hiszem, hogy további szép nyereséget hoz majd. Köszönöm a munkáját Jászai úrnak és csapatának valamint a topiklakóknak. Boldog, sikerekben gazdag újévet kivánok!
Záró: 4170 Nem tudom ti miként vagytok vele, de ha 2026 csak feleannyira is olyan sikeres lesz mint az idei év, akkor én már nagyon boldog leszek. Kívánok mindenkinek egy sikerekben, örömteli pillanatokban gazdag új esztendőt, maradjatok egészségesek és merjetek nagyokat álmodni! BUÉK és majd újra itt veletek 2026-ban is!
Úgy emkékszem ő nem tippelt de lehet csak elkerülte a figyelmem. Jelenleg a 4200as tippemmel versenyben vagyok. Bittertrue tippelt 4190et ő is erősen esélyes.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.