pomper nagyobb beleadásokról írt a felszúrásoknál még szerdán :D Hihetetlen a pali. Nem jön rá, hogy a részvény hatalmas emelkedésben van és a kicsik adják felfelé, mert esést várnak, de valakik begyűjtik az elszórt papírokat. Írtam hétvégén, hogy a pontos közkéz már 10% alatt van!!! Mikor még sokkal nagyobb volt és az árfolyam 200 meg 800ft volt, már akkor is sokan töméseket írtak a fórumon, mert nem ismerték fel, hogy a nagyok elszedik a kicsiktől a papírokat és több éven keresztül türelmesen gyűjtötték. Na ezekre a lebeszélő, csődöket jósoló "huszárokra" írtam többször, hogy "fordítva ülnek a lovon" Huszárparancsnok pomper volt! :D és most is az, a fej nélküli lovas :D 4160ft és 654milla Lassabban! Ráérünk!
Én is azt mondtam inkább egy V- alak lesz megint, csak közbeszólt a hosszú hétvége meg az, hogy pár nappal tovább tart kialakulnia, az nem jelent semmit! Magasabb szintről mélyebb V- alak. Ennyi. Aztán meglátjuk! :)
Mi van itt ma? Grafikonok nem ezt mutatták :D pomper lebeszélése megint jó indikátor volt :D Remélem itt stabilizálódik és erősödik a 4e-es szint a további emelkedéshez. Nem kell gyors emelkedés, inkább lassú stabilizálódás. Szépen járatják. Mintha irányítanák a kereskedést. Benézették 4e alá, hátha vannak stoppok. 4100ft és 461milla A külföldi vételek úgy látszik folytatódnak. A sok beparáztatott akik eladták, hol fogják újra venni az eldobott pakkjaikat?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.