Nekem az a meggyőződésem, hogy a kicsik ezeknek a nagy forgalmaknak, csak a 10%-30%-át veszik naponta és inkább a nagyok stabil gyűjtése emeli az árfolyamot. Ők árazzák át a papírt. Napi átlag 2062ft felett 2050ft és 442milla Jövő héten már valószínű 2100 felett megy majd a porszívó :D Jelszó,: Amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra! Mondjuk ezt 800nál is írtam :D
Szerintem ilyen napon a legfontosabb, hogy magas a napi átlag. Ez jelzi, hogy ha valaki-kik, nagyobb mennyiséget akarnak begyűjteni, azt magasabb árfolyamon tudják csak megtenni. Könyv is szép, vannak vevők bőven. Napi átlag, bőven 2064ft felett van és újabb történelmi csúcs született, ami 2100ft. Felkészül a 2500as szint. Ha bejön amit várunk hamarosan 2500-3000 közé kerülhet az árfolyam. Amit írogattam 1000ftnál is, hogy átárazzák a papírt. Nyereséges negyedévek után lesz még benn kalória bőven. Emelkedő pályán a cég és az árfolyam is. Remélem mind a 2 még évekig tart :D 2050ft és 378milla Várják az eladókat 2100 alatt. Kicsit pihentetik, hogy tudjanak mennyiséget venni. Felrántásban 50milla feletti vevő is volt egyben.
vagy ha "kispályások" is vették, legalább pénzük volt rá, meg szemük arra, hogy itt valami komoly dolog készülődik - szvsz itt a BÉT-en sok "kispályásnak" van párszáz M Ft-ja
és hozzáteszem én a "kispályás"-t nem negatív jelzőnek értem - és feltételezem Te sem úgy írtad
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.