Számold egyszer ki,hogy ha most eladod az Opit,akkor és veszel mondjuk 2030-on,akkor milyen 4ig árnál leszel nullán!Ha mondjuk 2140-nél,és jobban bízol abba hogy elöbb lesz,mint hogy az Opi mondjuk 600 mire kiolvadsz,akkor érdemes most is váltani!Csak egy ötlet!
OPUSnak 400milliárd ft alatti kapitalizációja van, 4IG pedig 600milliárd feletti. OPUS certik vannak, 4IG certik nincsenek. Érdekes. Vajon miért? A certik is általában keresletet támasztanak 1 papír iránt és forgalomnövekedéssel is jár. Ha blue chip akar lenni a papír, akkor minél előbb kéne certi is. Persze az még további emelkedést is hozhatna. 2025ft és 91milla Csak sikerül a 100milla forgalom :D
Én 2000 átlépését nehéznek gondoltam, mert pszichikai ellenállás. Úgy gondolom, ha elhiszik a spekik, hogy a 2000et sikerült átlépni tartósan, utána jönnek majd. Írtam, hogy 2000 felett, de ez a tartós átlépés és az, hogy elhiggyék majd 2100 felett lesz. 1000 átlépése után is 1200 felett jöttek a nagy forgalmak. 2025ft és 86milla
Én nagyon bízom, hogy a hadiipari akvi után majd gyárépítést is bejelent a cég, valakivel közösen. Persze a 4IG "csak" kisebbségi tulaj lesz. Ha nagyot merek elképzelni, akkor akár 2 gyár is lehet. Úgy gondolom, hogy a 4IG a Rheinmetallal közösen a Rábában is szerez majd tulajdont, mert a hadiiparral könnyen felfuttathatja majd. Hamarosan kezdődik az őszi hírcunami! :D . Őszinte leszek. Nem gondoltam, hogy a 2000 átlépése után a könyvben folyamatosan jönnek a vevők. Azt hittem, többször lecsap majd alá, de veszik 2000 felett kitartóan. Minden részvényt begyűjtenek és már a 2000 feletti árfolyam sem drága a vevőknek. Lehet lesz még a hírek előtt 1 emelkedés 2100-2200as sávba??? Többször írtam még sokkal lejjebbi árfolyamnál, hogy 2100 felett jöhetnek majd újra a spekik is. 2030ft és 60milla
Ha szeptember végéig így maradna, akkor min. 5milliárd lenne a pénzügyi nyeresége a cégnek a 3Qben. Ehhez ha jönne még 5milliárdos nyereség, sikerülne a 10milliárdos nyerő. 4Qre is 10milliárdot várok, mert az informatikai bevételek nagy része akkor folyik be. Ezek a nyereséges negyedévek, majd új vevőket hozhatnak, főleg nagyokat és alapokat. A cégre irányíthatja a figyelmet. Idén megkezdődött 1 új blue chip születése a BÉTen. 1-2 éven belül az is lesz szvsz. Talán ma is lesz 100millás forgalom. Jövő héten már jöhetnek hírek is a cégtől. Napi átlag: 2031ft felett 2030ft és 59milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.