Csupán észrevétel: A magyarok 95%-ának fuss neki mégegyszer. A 22-es választáson a 2.823.419 szavazatot kapott. Magyarország népessége a legutolsó népszámlálás alapján kb 9.5 millió. Ebből választásra jogosult volt 22-ben 8.215.304. Akkor hogy is van ez a 95%? Eléggé propaganda szól belőled... Szerintem fuss neki mégegyszer. A többivel egyetértek, ennek a topicnak részvényről kellene szólnia, nem a politikáról... és van még így pár másik topic is.
Csupán észrevétel - ha a buzikat, a félhülyéket, és a hülyéket kiszelektálnák ebből a csoportból is, akkor szinte senki nem maradna. Úgy tűnik kedvenc téma a kormány, és tagjainak fikázása. Ez rendben is lenne, de mi a faszért itt? Félkegyelműek, ez egy részvény topik! A többség ezt nem érti, mivel korlátolt! - Még egyszer. a kormány fikázása. Baromarcúak miért fikázzátok, amikor a magyarok 95%-a őket támogatja, és az itt lévők többsége is. Röviden, az itt lévők semmit nem tesznek a kormány ellen, ez olyan mint amikor hagyod a tolvajt lopni, tudsz róla, de sunyin lapítasz mint szar a fűben!
de hogy nem látjátok h mit csinál a NER, elképesztő, mindenki lehagyott bennünket, mindenki, és ti ennek tapsoltok, majd mikor kopognak a kis kínaiak az ajtódon, annak is tapsoljál
Amíg rengeteg ember csak a Kossuth rádióból, M1-ből, Metropol lapból tájékozódik, ne csodálkozz. A harmincas években is működött a Goebbelsi propaganda. A tömegek istenként tekintettek arra a fasiszta rohadék diktátorra, és ellenségként arra akit éppen ellenségnek kiáltottak ki. A tömeg pedig erre is vevő volt és van. Brüsszel, Soros, Gyurcsány, Karácsony, Ukrajna stb Terelés az INTÉZMÉNYESÍTETT lopásról. Aki ezt nem látja————hááát???
Ember, szétlopják az országot, rohad minden, egészségügybe meghalni járnak a magyar emberek lassan túlzás nélkül, Orbán a legdurvább módon visszaélt a kétharmaddal és tönkretette az országot, ezt nem látni, ehhez vakság és súlyos debilség kell, nézz mér körbe, semmi más nincs csak ez, ez a valóság......
Részemről befejeztem itt a hozzászólást, a törlésekből látom, hogy itt is dúl a globalista diktatúra, a szelektív törölgetés, azaz, ha globalista felszopó vagy, akkor mehet a politikai komment, ellenben törlés jár.
Nem. Ez a te demokráciád. Szerintem az itt lévő emberek fele nem kompetens se gazdasági értelemben, se politikailag. Sok az agyatlan, aki zseninek érzi magát. De,hát így van jól. Nem vagyunk egyformák, hála Istennek.
Valószínűleg az adósságrendezésre vagy akvira, esetleg beruházásfejlesztésre költik (hadiipar, űripari beruházás). Viszont a 3. -4.-negyedévre már a hadiiparból is lehet realizált bevétele a cégnek szvsz.
Itt az a nagy kérdés, ha ősszel eladják a hálózat kisebbségi részét, szerintem kb. 200milliárd feletti összeg is érkezhet a cégbe. Abból is fizethetnek osztalékot??? Gondolom a java a hitelekre megy, esetleg fejlesztésre és akvikra. Ha csak 10%-át osztalékra költenék, jöhetne 70ft-os osztalék is. Aki könyvelő, vagy ért hozzá, írja meg légyszí, hogy a befolyt bevételből költhetnek osztalékra is???
Ha így haladunk, jövőre már az osztalék is szóba jöhet! Remélem a frankfurti tőzsdére is kiviszik! Minden úgy alakul ahogy Jászai elmondta! Én annak is örülök, hogy diszkrét a cég, mert 5-6 éve egy ilyen jelentés előtt már bevásárlások lettek volna. Most nem szivárognak ki a "titkok", mint régebben!
https://privatbankar.hu/cikkek/vallalat/nem-panaszkodhat-a-4ig.html.https://index.hu/ . gazdasag/2025/05/30/4ig-negyedeves-jelentes-arbevetel-novekedes-one-magyarorszag/ . Én azt hittem, hogy lesz 9milliárd pénzügyi nyereség, de csak a fele lett. Még így is 0 közeli az eredmény, ami nagyon jónak számít, mert az 1 és a 2. negyedév mindig gyenge. Kijelenthető szerintem, hogy a 3. és a 4. negyedben nagyon komoly nyereségek lesznek. Én kb. 2 éve is azt írogattam (vissza lehet keresni a fórumon), hogy kb. 2025 -ös év 2. félévétől jöhetnek a nagy nyereségek. A cég vezérei a Vodafon akvi után még 2-3 évet mondtak az átalakítások végére, de belehúztak és gyakorlatilag őszre végeznek. Ha jönnek a konkrét szerződések, vagy a hazai hadiipari akvi, vagy a hálózat részbeni eladása, mindegyik bejelentése után, akár komolyabb emelkedés is jöhet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.