Persze,hogy így van,de ez sok elvakult embernél azt jelentette,hogy kevesebbet érhet a cég :D Fordítva ülnek a lovon. (Szerdán és csütörtökön az opus elemzések fórumon rengeteg beírás született) Szerintük a cég és Jászai azért gyűjti a papírokat,mert a cég kilátásai romlottak? :D Szerintem meg azért,mert úgy gondolják,hogy min. duplát érhet majd rövid időn belül. Én nem várok jó 2Q jelentést,de a 3. és a 4. már jó lehet. Árfolyam most is gyenge és alulértékelt. 762ft és 52milla
Helló. Megmondta közleményben a 4iG hogy szerinte már nem mértékadóak a róla született elemzések. :D Aki erre a hírre nem bővítette a pakkját (és nem azzal töltötte az elmúlt heteket, hónapokat hogy hisztériázik a fórumokon milyen szar papír a 4ig) az megérdemli... Én is gyorsan nem vártam tovább a 700 alá bukós bevásárlásra, hanem inkább 725-ön lekötöttem a dolgokat. Nem bántam meg :D :D
Ház ez tényleg szép nagy megrendelés. (Tavalyi éves bevétel 7%-a egyben :D) Érdekes nap a mai. 8edb-os vétellel 780 fölé lehetne tenni. Hát erre nem gondoltam volna még reggel. 774ft és 49milla és a forgalom is szép!
OTP.ben minuszos voltam, de ez a hét helyre hozott, az itteni pakkomhoz meg nem nyúlok, mág ha POmpi meg is mondta, hogy az utolsó utáni utolsó kilépési lehetőség is meg volt. Ezt nem ma mondta, hanem amikor 670 volt...
A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Volánbusz Közlekedési Zrt. a 4iG Nyrt ajánlatát nyertes ajánlatként hirdette ki a „HKIR1 járműfedélzeti eszközök üzemeltetése” tárgyú nyílt közbeszerzési eljárás eredményeképpen.A nyertes ajánlat opciókkal növelt összege nettó 6 448 467 440 Ft.A szolgáltatás nyújtásának időtartama: 24 + opcionálisan 8 hónap.
OTPtl23 a héten +60% 1 hónapig mínuszban voltam vele,de már szép nyerő van rajt. Ha lesz korrekciója az emelkedésnek akkor is kitartok,mert 10e feletti OTPnél akarom majd eladni. Ott dupláznék és jönnék ide. 777ft és 31milla Na még a végén ma kiszedik a 780-at is??? Meglepődnék. Egyébként most hol az a sok beírás,hogy senki nem veszi,nagyoknak nem kell,stb? Most tuti a nagyok szedik el a kicsiktől.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.