Mi lesz a közkézzel? Most bő 30% de a zártkörű részvénykibocsátás után ez alig 10% lesz. Ki fog eladni a piacon? Németeknél lock up lesz, porugáloknál lock up van , egyedül JG adhat el de Ő nem hiszem hogy csökkenteni akar.
hú srácok ezt a cicaharcot már tényleg zárjátok már le, mert nekem ciki. menjetek el együtt sörözni egy nudi bárba jó kis kemény csöcsök közé, aztán eresszétek ki a gőzt. amúgy TA valaki rajzolgathatna valamit mert nekem nincs kedvem. de ne ez a két morgós a muppet showból.
Ez egy oltári nagy hazugság. Már megint hazudsz, ez nálad már mánia. Rengetegszer leírtam hogy volt egy alap pakkom és volt egy játszos pakk. Synergont pedig sokszor beismertem hogy benéztem. Ahányszor veled normális hangot ütök meg, igazat adok neked az írásaiddal kapcsolatban te állandóan támadsz. Ahhoz képest hogy arról volt szó hogy ignorálsz , mégis engem támadsz. Egyszerüen olyan ember vagy aki szerint csak neki lehet igaza. Ez egy fórum, bárki írhat, véleményét leírhatja. Tudtommal nem az a topic neve hogy 4ig felbeszélők fóruma.
Nem szokott bejönni neki,csak utólag úgy írogatja. Synergont akkor vette,mikor hatalmasakat esett és csőd lett a vége,(Synitől várt emekedést és a 4IGtől esést,persze pont fordítva lett :D) Deltát is itt többször ajánlotta még 100ft felett. Egyébként meggyőződésem,hogy innét gyenge kb.1milliárd vándorolt át az elmúlt 2-3 évben a Deltába,persze ott közben megfeleződött.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.