Kedves Gabesz 76, azt gondolom (gyanítom nem egyedül), hogy ez egy rendkívül fontos momentum a tőzsde világában. Teljesen biztos vagyok abban, ha jönne egy olyan hír, ami azt mutatja, hogy vége a covidnak, akkor az összes papír kegyetlenül megindulna felfelé. Szerintem vedd be reggelenként a moderaló piruládat, az talán segíteni fog, mert én továbbra is szeretném megosztani, ha látok jó híreket, bármi is legyen az. Nagyon köszönöm a figyelmedet! Szép napot! Sikeres kereskedést!
Az otpt? (Mert ott is lefelé beszelted...hogy megnézi a 16.400-et). Elég rossz a hangulat, én nem értem a forumozokat, hogy miért a széthúzás megy...az acsarkodas...?!
Igen, rossz a hangulat, de ne felejtsük el hogy amikor a bux plusszos a 4ig akkor is esik. Ez ha elindul le akkor mindegy mi van máshol, ez esik. Ill. Fordítva is igaz.
Adják az egész magyar tőzsdét, rossz a hangulat. Majd fordul. Az esésre mindig megjelennek azok, akik rásegítenek, vagy megmentőt játszanak. Emelkedésben meg eltűnnek, inaktívak. Mindenki pozíciójának megfelelően, illetve előkészítve egy jó beszállót a pánikoltatással. Csak a szokásos forgatókönyv, nincs semmi új a nap alatt.
Senkiről sem tudom ki a fórumon. Azt hiszem az én stílusom megismerhető. Nem hiszem hogy van mégegy ilyen pesszimista, idegesítő alak a fórumon mint én.
Megint hazudsz!!!! Mi volt a neved az OTP részvényesek ide tpicbán? mert a reálmadrid nevedet nem lehet megtalálni 12 éves idő távlatában. Ellenben ajánlok neked valamit, ha visszakeresem az összes nevedet, akkor eltakarodsz a portfolioról. OK? Ja és még valami, Illuzio volt a nevem, de te és pf. törőlték örökre, mert meg mertem írni, hogy a panny termálvizes gödöllői fúrása csak a befektetők becsapása és lehúzása.Te egy gátlásokkal küzdő ember vagy, aki bármit megtenne azért, hogy elismerést vívjon ki a személye iránt. Ez a legbetegebb, mert a neten nem tudod megmutatni magad. Viszont egy-két ember csodálatát kivívva hatalmas tudású embernek képzeled magad. A jelenlegi beírások alapján kíváncsi vagyok, mikor törölnek megint végleg?
Valaki elmagyarázhatná, hogy a 350 milliárdos kötvénykibocsátásból, ha jól értem az MNB csak 100 milliárdért vehet, a többit más befektetőknek kell megvenni. Korrekt ez így? Lehetséges, hogy nem jegyzik le a 350 milliárdot teljesen?
Hazudsz, direkt nem írtam ki a neved, de egyből reagáltál rá. Emlékezz!!! Én kimentem a Gödöllő határában levő, Pannergy kút fúrásához és megmondtam a fórumtársaknak,hogy elvetélt a projekt. 1900 méter mélyen sem találtak vizet. Te ellenben azt állítottad, hogy kimentél és minden rendben, mert megnézted a fúrás helyszínét. Amikor azt kérdeztem, kivel beszéltél, össze-vissza hablatyoltál. Vissza lehet keresni a neten . Mondtam, két rotweilerrel őrzik a területet, akkor elkussoltál. Mi is van a gödöllői kúttal azóta. Mondtam neked 1150-ft fölötti árfolyamon fogok nagyban beszállni, felbeszélő kisiskolás barátom. Mi történt? 2009-10 óta volt ott az árfolyam ? Örülj, hogy a szüleid pénzét sikerült 10 év után 0-ban vissza szerezned.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.