megmosolyogtattál, csak kapásból a digis napra visszamenve: realmadrid
2021. 11. 25. 11:39
Ahogy megjelent a könyvben 970en a 44k
eladó már fordult is le az árfolyam. Ez a 960--970 , 10% fel ilyen
gyorsan sok volt egy kicsit. Q3 este és holnap meglehet ismét az 1000. "
Lehet abból gondolja, hogy nincs papírod, ennek ellenére kelted a hangulatot folyamatosan. Idénre részemről biztos, hogy ennyi, nem fogom olvasni sem, nagyon le tudod amortizálni mentálisan az olvasókat. Ebben mester vagy. Minden Karácsony előtt ez megy itt valami miatt és te mindig viszed a prímet. Ez már a 3. ilyen év. Boldog Ünnepeket mindenkinek!
A Telekom a DIGI-vel azért elég rendesen megszívathatja Jászait, csak az a kérdés, hogy mi lesz a játék jövőre. Piacot nem hiszem, hogy nem könnyen adnak. Albánia, Montenegró sem egy könnyű pálya. Lesznek itt még érdekes dolgok.
Miért lennék attól boldog ha másnak rossz? Ez nem arról szól. Ha valaki figyelt rendesen és nem azzal volt elfoglalva hogy engem szidjon akkor jól is járhatott. 980nál megírtam mi lesz, le is ment 762ig. A digi bejelentésnél is jeleztem 960 körül hogy mi lesz, most 833. Nem annak örülök hogy másnak rossz, hanem annak hogy bejöttek a jóslataim és nyertem rajta.
Olyan erzesem van, hogy te konkretan akkor vagy boldog, ha masoknak rossz, es az arfolyam zuhan. Nalad a pohar mindig felig ures es te mindig mindent megmondasz a broki haveroddal. Barmekkora profeta is vagy, en sajnallak.
Nagyon turbó fokozatba kapcsoltak a 4IG-nél. Jó esetben nagyon nagy cég lesz, még nemzetközi szinten is számottevő, rossz esetben összeroskad az adósságok alatt. Én meg nem tudom ítélni, melyik eset jöhet be inkább.
Nemrég volt 762, hogyhogy nem kaptál 818on. Egyébként valószinűleg holnap megkapod. Legalábbis egyelòre a megkomponált játék megy akkor holnap 820 alá megy.
Virág Barnabás: "Azt a kopasz urat, aki a papírokat szorongatja a kezében, kérem engedjék előre tárgyalni, már csak fél órája van! A nullákat ellenőrizze le, hogy mind megvannak-e!" :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.