Te mindig lefele várod, semmi sem változott azon kívül, hogy vered a melled "hogy én megmondtam". Ez a forgalom (143milla) semmi mást nem támaszt alá jelenleg számomra, mint hogy a parás kicsik elkezdték dobálni ma! A Monavis tömés brutál forgalmakkal történt...ez a mai semmi extra! A piac szerint ennyit ér MA!
Így van, de 2000 a digivel és ah val együtt. Ezek nincsenek meg. Ezekkel együtt oda vártam, de a piac szerint ezek vagy nem lesznek meg, vagy ezekkel együtt ennyit ér.
600nál edison 1005 Ftos árat adott. Akvik előtt 1237 Ft volt edison szerint a reális ár. A piac szerint akvikkal együtt 800 körül van az ára. Mint tudjuk a piac dönt nem az edison. A piac szerint ennyit ér.
Nos, nem tudjuk mi történt. Lehet lejjebb kell vinni az árat az új részvények kibocsátása miatt, lehet valaki próbál pánikot kelteni, hogy olcsóbban vásárolhasson, még az is lehet, hogy nem jön össze a Digi. Azt azonban ne felejtsük el, hogy az akvizíciók előtti célár is 1237 forint volt és azóta a tervezett 4-ből kettő már megvalósult, egy decemberre várható, plusz a Invitech megvétele, amire senki sem számított. Szóval Digi nélkül is lényegesen magasabb árfolyam lenne a reális.
Szerintem nincs. Ráadásul amiket én figyelek - blue shortok -, azok tőkeáttétesek. Sok mindent tennék, de hogy 4ig-t tőkeáttéttel nem kereskednék, az biztos.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.