Szegény innét szeretne részvényeseket gyűjteni az OPUSba :D Ott nagyon kell vigyázni,mert majd emelkedésben rengetegen fognak szabadulni a papíroktól,mert nagyon várják a kiolvadást.
Pánikolók már tegnap eladhatták. Szerintem rengeteg spekit kidobott az emelkedés. 640-ről emelkedett,gyakorlatilag ha 1100-as szintet nézzük ez bő +70%-os emelkedés 3 hét alatt. Kellenek az esések és kell a pihenő,de szerintem a nagyoknak nincs sok ideje pihentetni a papírt,mert a hírözön után nehezebben tudják majd kicsavarni a kicsik kezéből. Átárazódás megy most a papírban. Mágus én arra gondoltam konkrétan,hogy lehet a csúszás azért is van,hogy a baráti kezek tudjanak gyűjteni. Jászai megtette a magáét,mert a vételeivel a kicsiknek is jelzett,azaz védve van a bennfentes kereskedéstől. Most kicsit húzzák,hogy ne legyen gyors az emelkedés és tudjanak még porszívózni a baráti kezek. Érdekes,hogy 1000-en és felette több mint 200edb vevő,de most nincs öntés,csak akkor amikor a könyv szinte üres :D
Szerintem itt minden csúszik egy kicsit (okt. eleje), így most a türelem lehet a legnagyobb erényünk ebben a hónapban és várjuk nyugodtan az emelkedést :)
Nekem pozitív, hogy a nagy leöntés (100 ezer darab) nem váltott ki pánikot. Ez szerintem annak a jele, hogy a többség hisz a magasabb árfolyamban. R.: 1044
Milyen érdekes,hogy az itt lévők fele leöntést vár (1000alá),sokan azt,hogy az árfolyam itt erőt gyűjt és talán vagyunk páran aki úgy gondolja,hogy bármelyik pillanatban kiszippanthatják az eladói oldalt. Hírek bármikor jöhetnek,igaz Invitech hírre inkább lefelé jött,de a Digi akvira szerintem felfelé venné az irányt. Mintha Jászai is kivárna. Digi és a SpaceCom átvizsgálást is augusztus végére ígérték. Lehet egyszerre lesznek a pontos vételárak a 2 cég és az Invitech is + még jöhet meglepi is. A lényeg,hogy okt elejére már átláthatónak kell lennie,mert onnét az AH val egyezkedik a cég. Közben lassan,de vételi oldal erősödik.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.