Nem tudtam. Még írtam is a hír megjelenése után hogy erre sem reagál az árfolyam. Aztán kb. fél óra múlva őrült módjára venni kezdték , ezért beszálltam.
Bikább hír, mint a korábbiak, mert így a 4iG irányíthatja az állami infrastruktúrát, műsorszórást és a Telenor-csomagban is meghatározó része lesz. Ettől függetlenül ugyanúgy maradhatott volna ez után a hír után is közömbös a nép, mint az előzőeknél, szóval biztosat előre senki nem mondhatott.
Miből gondoltad, hogy most másképp lesz? Előtte azt írtad mindig, hogy SEMMILYEN hírre nem indul meg? Honnan tudtad, hogy pont ez lesz az a hír, amire mégis? A kérdés költői, nem kell válaszolnod.
Muszáj ezt? Magánügy mit csináltál, de akárhányszor benéztem ide az elmúlt hónapokban semmi újat nem olvastam, csak hogy nem indul meg semmire, hiába az akvik, Opus2, NER papírt nem szabad venni, broki haver is mondta, stb. Ezek után most, hogy beindult itt fényezni magad nem túl elegáns. Bocs, de ez a véleményem.
Nekem jó beszálló, előtte 670es átlaggal adtam és masterben is mentem egy kört. Olcsóbban és többet tudtam venni. Jobban jártam mintha rád hallgatok és ülök a kezemen.
Aki rád hallgatott 620-630-on eladta. (Idén nem lesz 700 mondtad :D Persze ezt már elfelejtetted.) Akkor jó beszálló 660-on? Hamar felejtesz és még dicséred is magad. Bevétel 39%,nyereség 34%-al emelkedett. Több akvizott cég még nincs a jelentésben. 20%-ot ígértek,de megint bőven túlhúzták. Mehetünk feljebb holnap,persze lesznek realizálók. Szept vége 800 körül leszünk :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.