Topiknyitó: Portfolio 2019. 08. 01. 14:24

Tényleg szigorítják a hatalmas indulatokat kiváltó zöld rendszám használatát  

Ugrás a cikkhez
Szinte biztos, hogy módosításra kerül a zöld rendszámokról szóló jogszabály, a most bemutatott Jedlik Ányos Terv 2.0 megalkotói ugyanis a magas károsanyag-kibocsátású, nagy tömegű plug-in hibrid hajtású autók esetében a zöld
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 18. 00:44
Törölt hozzászólás
#5
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2019. 08. 02. 21:50
#4
Akkor most a ződ freelander és kúhét nem tölthet általunk fizetett villanyt és nem hívhatjuk meg őket ingyen parkolásra? Ki dönti ezt el helyettünk? Javárjál, ki döntötte el hogy ez jár nekik?
elemes
elemes 2019. 08. 02. 21:45
Előzmény: #2  mro
#3
bármi meglepetés?
mro 2019. 08. 01. 14:24
Előzmény: #1  portfolio
#2
Baromság, az csak egy dolog, hogy a BMW nem fog belsőégésűre kapcsolni a városban az első 15..25km-n (mert többre nem lesz képes), de ha kimerül, mi van? Csak bekapcsol a belsőégésű, nem? Vagy jön a trailer, ami még többet fogyaszt? A Mercedes kijelentés is egy vicc - ugyanezért is. és mert nem biztos, hogy csak azért kellene elektronikusan menni, hogy épp a városban ne szennyezzen, hanem mert pl. csökkenthető a CO2 kibocsátás. Ezek a 3 literes motorok a hobbihibrid alibival ugyanannyit vagy még többet is kibocsáthatnak, mivel nagyobb tömeget kell megmozgatni. Mondjuk egyre jó volt ez, hogy a sok szlovákrendszámos adócsaló tuskó (mind az, még TE is, ha azt használsz) más módon találhatott valami kiskaput a kedvenc fétisböhömjének. Aztán itt van a híres magyar virtus, a korrupt kapkodással vegyes, IQ hiányból fakadó bénázás. Ugyanis most mi lesz? A) Leszedik a mostani halványzöld rendszámok nagy részét, így Tuskó Marci panaszkodhat a jogbiztonság és kiszámíthatóság hiányára, de Öko Béla sem mer majd igazi elektromost venni, mert ki tudja, mikor gondolja át az aktuális idióta miniszter. B) Ez csak a jövőben kiadott rendszámok kapcsán kerül bevezetésre, azaz Tuskó Marci az autó örök életére, mondjuk 10 évre igazságtalan előnyt élvez a mondjuk később vásárló emberekkel szemben. C) Haz ez így lesz, jó magyar szokás szerint megrohamozza a nép az autószalonokat az alibihibridekért az utolsó lehetséges forgalomba helyezési hónapban. Mindhárom opció rossz, és mutatja, milyen amatőr, korrupt, felelőtlen rezsim működteti sokkal inkább a saját magánszféráját az aranyrudakkal agyonszodomizált mészáros lőrinccel és a tehetségesen gazdálkodó orbán papával együtt, a közügyek átgondolására már nincsen józan agysejt, ugye, könnyező habony?

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek