199-en tudtam adni pár hete, és azóta figyeltem, de nem vettem, megjelent egy nagyobb eladó benne 176-on, az leejtette 167-ig, akkor vettem --- persze megint korán 172-n de ma tudtam adni , és ennek örülök az enefi cég vett 1700 000 darab tkomot 550-en, és gondolom, a mai megrántás e miatt történt, hogy átment szépen a 800-on a tkom de mit tudom én, annyira nem fontos
Most már meggyőződésem, hogy ez az oldrider fogyatékos! Nem érti, pedig ma már többször leirtam: azt a 4iget adtam ma, amit az mtel eladásból vettem rövidre!!! De továbbra is van mtel részvenyem és akkor letisztáznám, hogy még 4ig is, méghozzá 12500db! Érti uram? VAN MÉG 4IG-EM!!!!! IGEN, VAN MÉG 12500DB 4IGEM!!!!! MINIMUM 900ig tartom is, de ha akkor úgy látom jónak még tovább is! Húzzál már el innen a picsába és nyafogjál másnak!
oldrider, ha nekem lett volna 4ig-m 800-ról, úgy adtam volna ma, mint a bolond ! főleg, ha tele lennék 4ig-vel hány hete "szarakodott" 800-on és alatta? értem a szarkazmusod, hogy megcsípte a főnyereményt, inkább azt írnám e helyett, hogy adott, mert végre emelkedett egy "kis érdemit"
Ezúton is gratulálok neki! Megcsípte a főnyereményt. (Azok meg akik elhitték itt meg a 4ig topikban amiket korábban irkált biztosan nem tudnak szöveget értelmezni.)
még annyit írok, hogy ami most a magyar tőzsdén történik, az példa nélküli a tapasztalatom szerint csúcson a magyar tőzsde, és a kispapírok nemhogy követnék az emelkedést, hanem omlanak össze legyen az "ősfosh" vagy "újfosh" kispapír
Természetesen azt csinálsz a tőzsdén és a topikban is amit az eszed vagy a szíved diktál. Amiért a megszokottnál is több mínuszt kaptál a 4ig topikban, az azért lehetett, mert teljesen ellentétesen cselekedtél, mint amit hónapokon keresztül kommunikáltál. Visszakereshető amiket irkáltál: pl. 800 körül téged nem érdekel, áprilisig szót ne ejtsünk róla... és még számos más ami az olvasókban bizalmat keltett a részvény irányába és hitelesnek véltek. Ma pedig, amikor hosszú idő után éppenhogy megmozdult, emelkedett tudósítasz, hogy dobtad is a pakkod egy részét. Erre tettem megjegyzést, amit már bánok, hisz van értelmes dolog is amivel foglalkozhatok. Felőlem azt veszel meg adsz amit akarsz és utólag mindíg részletesen beszámolhatsz a nyerőidről ahogyan eddig is. Mégegyszer elnézést!
nincs telekomom , és nem tudtam visszavenni sem ha innen tovább megy felfelé töretlenül, akkor nélkülem megy de a 830-as célár teljesült ma még enefit tudtam adni 172-es vételt 192-n stayerke, ez a 4ig valami csodaröfi , nem engedi a tkomot, hogy nagyon lehagyja :) én utálom a 4ig-t, de megértem a mai örömöd:)
Arról se számolok be, hogy mikor megyek wc-re! De szerintem az életem és a tőzsdei kereskedésem minden részletéről se kell részletesen beszámolnom. Rendkívül nagy jelentőséget tulajdonítottál ennek az ügynek, sajnállak, ha ez tényleg ekkora dolog az életedben. Remélem legalább ebben a topikban nem fogsz kötekedni.
Ne haragudj, hogy nem tudtam a gondolataiddal lépést tartani: "Stayerke 2023. 12. 13. 10:20Előzmény: #35055 MilkeKöszi, de most csak itt vannak rövidtávú terveim, 4ig, mtel hosszabbra tervezem." Nem írtad, hogy azóta van rövidtávú terved is a 4ig-gel.
Mtel szépen alakul, most nem szabad ugrálni. Amúgy most kapitalizációt tekintve 3x a telkó a 4ig ellenében!!?? Ezért is cseréltem már telkót 4igre! Idén a "nagyok" közül ebben látom a legnagyobb potenciált! Mióta 800? Hihetetlen.
leves