megbeszélheted a 20%-ot itt a fórumon, ha a nagykutyák úgy akarják, másnap is esik 20-at. ha fordul, akkor nem az itteni traccsparti miatt fordul, ebben azért csak egyetértünk....
A ne szórakozz duma milyen hangnem? Segíteni próbálok, sokadjára. Én értek hozzá te nem. Erre jössz azzal hogy ne szórakozzak...majd törlöd a beirast mert tulreagalod a válasz nem érdemi részét.. És kitorlod pedig volt benne sok hasznos dolog. Így akarsz beszélgetni értelmesen?
Éva, ha 20% esésre nem rak valaki stoppot annak semmi helye a tőzsdén. (ugyanis sokkal szukebbre kell) tehát ha valaki jól használja a stoppot akkor kistoppolodik tegyük fel egy ilyen esetben mondjuk 10% esessel és még esik 30%ot de mondjuk ő már további 20% esesnel vesz bele akkor is megnyerte a köztes részt. Ha fordul, ha nem.
mondjuk vegyünk egy x papírt kijön egy rossz hír, de nagyon rossz elkezd zuhanni az árfolyam, de nem 20%-ot, hanem 40%-ot pl. nincs idő dumálni, megvitatni az esti fórumokon, azonnal kell lépni, vagy mondjuk, akinek a stopja olyan lent volt, lépni sem tud, kiszedik ez a stop-horgászok paradicsoma lesz és a nagy bennfenteseké és ne mondd, hogy ez kisbüfi-barát lépés volt, még azokat is el akarják üldözni, akik nemrégiben beléptek
na most már tényleg ne szórakozz a stop-izével, még azok is pórul jártak, akik 272-n stopoltak tudjuk ugye, hogy azóta 245-ig ment szóval tényleg nem kell a rossz duma, azok jártak jól, akiknek nem volt stopjuk
de Éva, minden papírban a nagykutyák alakítják az árfolyamot. aki ezt nem fogadja el, az ne is tőzsdézzen. a CIG esését se a kisbüfik fordították meg, hanem egy-két nagykutya, aki alá tudott állni az esésnek.
én nem magamról beszélek, hanem sok alkalmi kisbüfiről , akik a család felesleges pénzét idehozzák én nem fórumbeírások alapján kereskedem, de sokan lehet, igen én akkor is, amikor az a fórumbefolyásoló kisbüfinek tűnő szerencsétlen beírta a 140-et, felvettem vele a harcot, és írtam, nem létezik, hogy kisbüfik ATL-en adjanak el cig-ben igazam lett de ehhez kellett egy este, beírni, gondolkodni, megvitatni
és a cig esetét véve alapul, ha lehajszolható egy nap 233-tól 172-ig, sok kisbüfi tényleg betojna és dobálná el , aztán fogná a fejét nem lenne egy este sem a hirtelen pánik miatt végiggondolni, beszélni dolgokat nem, szerintem a magyar tőzsde nem erre való, csak a nagykutyáknak kedvez ez a lépés
Nagyon nem tud majd elszállni semmi, mert nagy eltérések esetén a BÉT hosszabb ideig tartja az indikativ fázisban a papírt, miközben hívni fogják a brókercéget, hogy erősítse meg a szándékát. Gondolom, ott majd megnevezik az illetőt aki az ajánlatot beadta, aztán majd magyarázkodhat és ha nem tetszik a válasz, a végén majd megbüntizik árfolyambefolyásolásért. Szerintem nem lesz ez rossz, legalább nem tudják majd látványosan manipulálni a papírokat. Az ilyen nagy darabszámos pufikirályok kétszer meggondolják majd mit lépjenek.
leves