Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
Orbán doktor úgy ment ki Brüsszelbe, hogy aznap a fidesz még részt vehetett az üléseken, szavazhatott és állíthatott jelöltet pozíciókra. De úgy jött vissza, hogy a fidesz nem vehet részt az európai néppárt ülésein, nem szavazhat és nem állíthat jelöltet pozíciókra. Mi ez, ha nem fényes győzelem?
Nem fenékig tejföl manapság Orbánnak lenni. Willi Orbán is szomorúan értékelt. "Szoros meccset játszottunk, az eredmény nem tükrözi hűen a valóságot, mert 1-0-nál sokkal inkább az 1-1 volt benne a levegőben, mint a 2-0. Nem éreztem, hogy jobbak lettek volna nálunk a szlovákok." ----- A jegyzőkönyvben hivatalosan Szlovákia-Magyarország 2-0 áll, de ez voltaképpen győzelem, hiszen a 2020-as Európa-bajnokságon mérkőzéseket fognak rendezni a Puskás-stadionban. A magyar válogatott nélkül.
:)Bizony, nagyon vicces, de egyben rettentően szomorú is az a videó, ami az arab számok bevezetéséről szól. És a durva az, hogy szerintem ha ide írnál/linkelnél egy arab számok bevezetéséről szóló cikket, mint Soros legújabb terve, rögtön rá is ugorna a teljes Fidesz sereg...
Törölt felhasználó2019. 03. 21. 21:38
Látom az arab számok használata az EU-ban valakiben már a Saria bevezetésének első lépését jelenti. Működik a propaganda, hat az ész nélküli tömegekre, nagy a rettegés a tudatlanság miatt. :)
Menni kellhet, persze... Jó messze lehet neki az a pottyantós, ahonnal 4 óra alatt se ér vissza:) Ráadásul azóta volt már itt, de valahogy pont azt a kérdést kihagyta. Ismerem az ilyen “véletlenül” nem válaszolásokat itt...
egy tanú nem mert kiállni MEG IS ÉRTEM.. Hu sokat hallottam mi történt.. de nagyon sokat.. Witner Marika csak egy a sok közül, mondjuk kiemeltnek.. Csúnya műveletek mentek végbe!!
Óhh hát meg se említik még ma se Bp-en nagyon sok embert ELTÜNTETTEK!! Aztán azonnal nem merték keresni.. homályba eltüntek.. meghaltak száma JÓVAL TÖBB MINT A STATISZTIKA...
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez