Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
Én a 2018-as itthoni választásra gondoltam. HPeter a nemszavazókra úgy akart tekinteni az EPP-ben, mint akik a Fidesz mellett voltak, mert szavaztak a felfüggesztésre, akkor ugyanezen logika alapján a '18-as választáson nem szavazók nem akarták Orbánékat kormányon, tehát 34%-ot kaptak.
"Hát ha a nem szavazók számítanak, akkor Orbánéknak itthon nemhogy 2/3-uk nincs, de nem is kormányoznak.. -na ekkora baromságot is csak te irhattál!!! a nem-szavazók nem csak a Fideszre nem szavaztak, hanem az ellenzékre sem!!! ha figyelembe veszed,ha nem veszed figyelembe a --nem szavazókat-- az arány nem változik!!!
francba már Eltévesztettem Igen a 190 (ebben a Fidesz is benne van) 3 a Nem szav. Megemlítettek még 70 embert aki egyátlalán nem szavazott!! De bent ült a teremben!!
hogy is, persze belevették őket is MONDJUK VÉGEREDMÉNY a 190-ven ezek a NEMEK létesült szavazatok száma, megint csak az lehetett a nem szavzókat nem tüntették fel.. vélelem..(MINTHA OTT SE LETTEK VOLNA) NEM SZAVAZÓKAT ÚGY ÉRTSED NEM CSINÁLTAK SEMMIT!!tartózkodás jellege van!! na biztosr mentek.. Na érdekes szavazás, persze én felvetésem..
Hát ha a nem szavazók számítanak, akkor Orbánéknak itthon nemhogy 2/3-uk nincs, de nem is kormányoznak... Szóval akkor most számítanak a nem szavazók, vagy nem?
specifikusan lehet hogy van, általánosságban nincs... az un. "ellenzéki" oldalon is gyakori az éktelen ökörségek összehordása... mondjuk vmi "önzetlen világjobbító" agymenés keretében... (persze szigorúan mások pénzéből és kárára...)
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez