Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
Azt meg nem kell színeznem mikor kerültük német akár más orsz. gyarmat szolgálatában bocs. mikortól.. Előtte mindent FELSZÁMOLNI, BEFEKTETŐKNEK HELYET BIZTOSÍTANI.. ** -Mondom máig ott lóg Ikarusz volt területe(MEKKORA TERÜLET,FÉL BUDAPEST) a Hollandus tulajdonába,BOCS. SZOLGÁLATÁBA Én adtam nekiK!!
A nagy migránsozás közben nézzél utána, tavaly mennyi migrans kapott tartózkodási és letelepedési engedélyt itthon, aztán gondolkodj el rajta, ki a bevándorláspárti.
Jó te szépen beszélsz(az egy dolog) aztán amögött valami van.. fog. sincs.. Azt se érdekel levágják az Eus pénzeket.. Migránsoknak sokkal nagyobb marad.. akkor most magyarokat eldobod.. mert egyik megszenvedi.. mind a kettő végül is.. Ország is meg a Migráns is.. na ez a nagy ELŐRELÁTÁS..
Reggeli hírekben a rádió úgy mondta,hogy nem függesztik fel csak szüneteltetik a tagságot,és 3-bölcsre bízzák a helyzet megoldását! No ki ez a 3 bölcs vajon?
hát nem, mért hazudnék neked..Gépipari Szakközepes voltam.. soroljam fel Madács szineit hu néztem ki a fejemből..(nem is úgy kérdezte hány részből áll) baker hova kerültem, na mentő kérdés.. az már könnyebbe volt..::)) bezavarodtam..
mondjad a magadét pedig még egész komoly árterápiával fogunk szembe nézni.. már most beszélik nem lesz jó pozicióba a Mezőgazdaság.. nem tudja magát kivülhagyni az Eus gépezet a migráns támogatásból SOKAT SZERETNÉNEK MAGUKRA/MAGUKNAK KIOSZTANI..
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez