Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
8 éve tart, ês kitudja meddig még. Ha lesz meddig…… Ez egy szenvedês, mindent vártunk ide, kaptunk egy nagy lófaszt… Persze vârunk mêg, hâtha megpusztulunk addig kb….
Nagyon úgy tűnik nekem, hogy mesterségesen tartják 50 körül az árfolyamot, bár ehhez nem kell nagy tudás, szemmel látható annak aki követi a részvény ár alakulását.
Nem ragozóm , csak néhány szóval. Következő tevékenységi kör ( Valami olyanra emlékszem,hogy azért,mert kellene valami ami gyorsabban termelne nyereséget, ezért lettünk Group ). A DELTA kommunikálta, abból építkezek amit közzétesznek. Volt már vagy egy éve. Nem siettetem,de jó volna ha időnként úgy lenne amit kommunikálnak. Srv / Mrp , sem évente kellene venni és közben legyalázni az árfolyamot. vegyék meg amennyit szánnak rá és záruljon le . Bízom az építkezésben, de most már tényleg azt hiszem itt lenne az ideje ( közbeszerzés változások, stb ) . Számomra még mindig nem csak tartás a részvény hanem bővítés,építkezés. Önmagam döntése, bárhogy alakul ,én döntöttem így. Ennyi. Szép , kellemes ünneplést kívánok nemcsak a részvényeseknek hanem a BÉT-en lévő DELTA Group Nyrt minden dolgozójának. Jó lenne ha már ők is úgy gondolnák ,hogy egy csónak ban evezünk. . Jó lenne ha mi is így érezhetnénk. Inkább haladjunk Klipperrel, várom a gyorsulást. Sziasztok !
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.