Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
na akkor mégis látod, elnézést, pont ez a baj h 7 év után ezt kell nézni, legalább akkor végre húznák meg jól legalább úgy mind covidkor, talán akkor 108 körülig ment kb, 6 éve nem volt 100 felett
Már hogyne látnàm.Manipulált az egész kereskedés.Ki állt bent 630k-val 53-on?Nem engedik menni,ez a napnál is világosabb.Múlt hét pénteken is mehetett volna simán 60 fölé,de szándékosan visszarakták.Szarházi brókerek homokozója ez a fos💩
nem a valóságot látod sajnos, de mindegy is, milyen aprókkal, tegnap 82 millával esett, az előtt meg azt csinálták h felhúzzták és aztán több napon át csurgatták vissza, mondom 80-100 v 100 felett változna bármi, a másik h ezerszer ki lett pucolva ez a szint mégis van mindig eladó bőven, amíg ötössel v hatossal kezdődik nincs miről beszélni 7 év után....
eleve az a nagyon szomorú h azt írod h 59-ig 7 év után, nem azt h 109-ig, itt ez baj, hogy egy 59-el senki se megy semmire....most hiába kapaszkodsz ebbe, egy speka kör huzigálja, tisztán látszik, ennyi... ma 53, pénteken 59 a lényegen nem változtat, igazából egy 100 feletti árfolyam esetén változna bármi is érdemben vagy esetleg egy stabil 80-100 között.
na ez se jött be.... itt két ok lehet vagy eleve sose akartak semi mást mint ami most van (én erre voksolnék a 7 év alapján) vagy valami történt és ez a fosinger az út szélén lett hagyva, rajtunk egyik verzió se segít 4ig vesz cégeket folyamatosan amúgy, de én már semmiben nem tudok hinni ami delta....
jut eszembe: tavaly év elején fogalmam nincs miért, engem is bízott meg itt vki, hogy rögzítsem. Hát tessék! ( a mostani is mentve) Boldi szerda, 21:18Előzmény: #102491 DocJericho76 #102493 Srácok, remélem érzitek, van valami a levegőben......... Mikor mindenki negatív, ott a fordulat. Ajánlok egy fogadást: jövő ilyenkor százalékosan nagyobb hozam lesz nálunk, mint a 4ig-ben úgy, hogy lesz közünk hozzájuk. 3 embert fogadok el döntnöknek:Janika, Szaferi, és nem ismerve személyesen: Kockavető. Deal? 2024.01.15. zárók: delta záró: 63,- 4ig záró: 1056,-
Jaj fiam már Te is kezded ismét a szaros gatyádban.... Ne viccelj már guru, hiszen ide vagytok beragadva évek óta és azóta is csak gyűjtöd 😅 Bár szvsz nektek tényleg a Delta való, így meg is érdemlitek egymást! ui. Viszont Te csak egy profi hazudozó vagy, mivel mindig utólag írod le az árfolyammozgást, majd ahhoz hozzá álmodod a vásárlásodat, most a 4IG-t 😅 De csak továbbra is hajrá nektek az átkozottak világában...
reggel nyitás után felment 4-5% majd mínuszba vágták. majd a mai jó hírre ment +2% de vár vissza is adta. mi ez ha nem tömés? hírre esik, vagy is már nem emelkedik.
Egy órába került mire ezt a kemény dumát kitaláltad, Te dalos madár 😅 Már rosszabb vagy egy viccnél is! Akkor legalább legyen annyi eszed, hogy itt ne a 4IG-esek töméséről álmodozzál, mert akkor esetleg úgy jársz, hogy valaki válaszol a részedre..... Bár ezek szerint már Te is egy nagyobb tömésről álmodsz, a pókhálód mögött.... További szép napokat a posványos mocsaradban!
Sose veszi észre. Azért mondjuk ahhoz pofa kell, hogy még ide írogasson valaki aki itt osztotta az észt, hogy mindenki adja el a deltáját 50 alatt és vegyen 4ig-t 5000-ért mert az majd 10ezer felett lesz. Biztos nagyon hálás aki ráhallgatott és lefelezte a pénzét. Mondjuk ő is ott cidrizett a hét elején amikor 2900 alatt volt már a csodapapír, mert annyi esze már nem volt a nagy tőzsdegurunak, hogy 5000-nél eladja a csodapapperját és 3000 alatt visszavegye a dupláját! :))) A 4ig-t viszont szeressük, a héten 2 kört is tudtam vele menni, rég kerestem 2 nap alatt ekkorát. Reméljük hintáztatják még párat.
de akkor eddig miért nem történt? Legkésőbb amikor manopi várta, ősszel meg kellett volna történnie, 7 év alatt hány és hány embernek kellhetett a pénz, mert érted legyen három év, de h 3x2 év alatt se történik semmi érdemi, ilyen nincs, de legalább akkor egy 75-100 között menne a kereskedés, hogy akinek időközben kell a pénz, az se full bukóba adja, 7 év érted, elmegy az élet....a legnagyobb szemétség ami itt tötrténik, több ember fullra tönkrement a delta miatt, gyakorlatilag más nyomorán élősködnek hét éve....
az minden papír igaz hogy nem mindegy mikor vásárolod a részvényeit. az Opusba is sokan 700 fölött vannak beragadva, mikor is volt az, mennyi év telt el? Miért is nem 40ft vette?
Amíg a jelenlegi gazdaságilag impotenst vezetés van a cégnél addig nekik megfelel ez a posvány ,semmittevés ,értékek rombolása, hisz nekik a millióik megvannak így is!! Ezen a cégen új tulajdonos és felvásárlás segíthet!! Amíg ez a semmirekellő vezetés marad én semmilyen hírben nem hiszek hogy általa elmozdulna az árfolyam pozitív irányba!!!! Sajnos ez lehet így még évekig 😠
sajnos igen, aki ebbe hitt nagyon megszívta, sokan vagyunk, hosszan tudnám ragozni, de totálisan belefáradtam, abba h ilyen alacsony az árfolyam ilyen hosszú időn át és csak reménykedve várunk évről évre, én jelenleg semmi kiútat nem látok, mitől változna bármi, már adtam el én is bukóba, a maradékot bukóba már nem adom, tragikus h egy 80-100-ra se képes, csak egy váratlan nagy bejelentés, fordulat segíthetne, ha legalább a háttérből átvennék valakik az irányítást vagy átadnák valakinek az egészet, ez lehetne a kiút, de telnek az évek és ilyen sem történik, meg semmi más se....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.