Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Megígértem, hogy egy hétig nem írok és nem leszek negatív, de most már szépen lassan láthatjátok Ti is, ha persze szeretnétek vagy akarjátok egyáltalán látni, hogy ez rosszabb még egy híg fosnál is...... Vagy úgy is írhatnám, hogy egy átverés és folytonos hitegetési csapda.... De nyugodtan csak hajrázzatok tovább minden reggel a KF-val, és az összes állampapírból, nyugdíjból vegyétek és dobáljátok be a gyerekeitek munkás hitelét a DELTÁRA stb. (bíztassátok egymást továbbra is, hogy majd ma, hogy majd holnap indul meg stb.) Néha sajnos el kell fogadni és be kell látni, ha átb@szták az embert.... Mindig jobb később, mint soha kategória! Szvsz továbbra is csak a hitegetés és szép remények maradtak a jövőre vonatkozóan, ha pedig esetleg nem sikerül az Akvi, akkor sincs gond, mivel ők megpróbáltak mindent, de sajnos nem sikerült! Olyanok ezek is mint a drága vészhelyzeti kormányunk, mindig más a hibás Soros, Brüsszel, Gyurcsány, háború, a migránsok és még kitudja kik, a lényeg, hogy ők soha nem hibáznak csak valahogy nem sikerülnek a dolgok, pedig ők a döntéshozók..... utána pedig jó magyar szokás szerint már nem is beszélünk róla...
Nem mondtam hogy elégedett vagyok a számokkal, csak azt hogy az előző év gazdasági környezetében nagyjából pont erre lehetet számítani. Viszont a cég körüli reményeket eddig is a jövőbeni bővülés lehetősége fűtötte, ami vagy lesz vagy nem lesz. De most legalább írtak már valami konkrétumot is számon kérhető dátummal.
Régóta vagyok itt és teljesen befordulok attól hogy semmi sem történt ennyi idő alatt! Örülök hogy elégedett vagy a számokkal! Legalább van aki tud ennek örülni! De ez ami van! Ez amit tudunk. Az akvikrol meg semmit. És azt sem hogy meddig húzzák,halasztkák még. Biztos megnyugodnék ha látnék már valami komoly dolgot! Ha lesz egyáltalán valami.
Nyugodtan mond ki, attól még nem biztos, hogy mindenkinek az. Engem pl a szövegből kizárólag az érdekelt hogy az akvikról írjanak végre valami számon kérhetőt! Ez megtörtént! Ha ezt nem tartják akkor majd valóban bekerül a fos kategóriába. A jelentés számai meg kb ismertek, kalkulálhatóak voltak, ott nem tudom mit vártál.
Nyugodtan mondjuk ki , hogy ez a jelentés számunkra egy fos! És ha így megy tovább itt fogunk még szenvedni nagyon sokáig! Egy év alatt stagnálásra voltak képesek! Szinte nincs fejlődés! Bravó! És a hosszú távú tervektől sem vagyok elragadtatva! Amit írnak nem fogja megdobni a részvény árfolyamot. Én kicsit becsapva érzem magam. És még az inflációt is számolom akkor kijön az hogy itt visszafelé fejlődnek! És azokra a komoly akvizíciókra is kiváncsi leszek! 🙂 Úgy érzem nem ebből fogunk a napra törni!👍
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.