Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
legszebb öröm a káröröm és inkább gratulálj az erstének a csúcs programjához, egyetlen kötést nem látni és a részvényadatokból sem lehet leszűrni semmit
😃😃 Ez jó volt, ezt ismertem 😂 Amúgy gyerekkoromban tényleg szülinap -névnap vagy napszámos béremet (13 -14évesen ) elástam becsomagolva befőttes üvegbe a nagy kertben, hogy miért nem is tudom, talán mert olyan izgalmas volt 😃 Aztán még nyolcadikos koromban letettem kismotorvizsgát és azonnal vettem is segédmotort (riga). Az egész környéken szinte csak nekem volt motorom, mindenki fel akart ülni rá 😃 Feszítettem rajta mint pók a lucernásban😂 Akkor úgy éreztem enyém az egész világ!!
Bekopogtat a kaszás!-Ki az?-Az életedért jöttem! Akkor beszólsz az asszonynak:Életem!Téged keresnek! A lóvét meg ásd el az erdőbe,én úgy szoktam!A párnába az asszony vagy kimossa,vagy megtalálja!Nálam már mosott tisztára milliókat annó!Még jó,hogy csak 40 fokon!
Igen, ki tudtam szállni nagy részéből szép nyerességgel, azóta is kerestem a helyét hogy milyen papírba tegyem. De úgy döntöttem nem teszem semmibe, hanem párnaciha, és inkább felélem élményekre 😃 Azt legalább nem vehetik el 👍
Ne feledjük, hogyha mindenki eladná akkor a béka segge alatt lenne az árfolyam. 100x átrágtuk már. Az ugri bugri azért működik mert sokan tartják. Ha mindenki úgy tenne ahogy ti akkor nem keresnétek egy büdös fillért sem. Örülünk a sikereteknek, de értünk egyszer is a szóból. Értsetek ti is.
Én is ezt mondtam anno!! De mindig volt kecsegtető szint ahol talán érdemes beszállni . De tényleg egy hulladék, a neres papírok legnagyobb hulladéka!! Persze lesz felkör megint kb 76-80ig ha a speka csapat ismét megtalálja, akkor tényleg ki kell dobni a büdös picsába!!!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.