előfordult, de nem feltétlen. De ma mintha másként lenne. Bár tegnap de. is volt egy fordulat fel, engedték, hogy menjen. Aztán lenyomták és leöntötték.. tulképp. megértem a kétkedőket. Akár az is lehet, hogy kicsit felhúzzák és adják. Meg persze az is, hogy de vásárolnak, du. meg lenyomják, és veszik, aki dobja nagy tételben. Amíg nem indul meg a lenyomás, addig vevő sincs, én azt figyeltem. Na, sokat segítettem? :))))
Vevők szerintem csak csipegetni fogják. VIP beszálló gyanús, de mi van ha 50 forintért is kap. Ha ez pont így folytatódik, akkor SZVSZ pár héten belül hírünk lesz végre és simán lehet 40 forint is.. Lehet megcsinálják, mert az az ár a fontos. Vagy akármennyi nem tudom. Itt már tényleg csak mozi van, mert kétlem hogy valakinek ennyire sürgősen kellene eladnia pár 100k darabot. Tolja le folyamatosan.. Valamiért. TA alapján már kiakadt minden, már fordulni kellene szóval az is felejtős. Én sem veszek még itt ha ezt látom..
Várnak a biztos jelre hogy lesz e valami nagy a cégből....aztán kitudja, lehet befürödnek a várakozással...mire a kisember megtudja a hírt már rég nem ezen az áron fog mozogni.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A