Topikgazda: Jocek 2018. 03. 28. 15:22

Appeninn real  

545
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka 2025. 04. 26. 19:54
Előzmény: #64159  farkasfu
Szerényebben adja magát elő Farkas Úr!Ne nézze le a szorgalmassan dolgozó, fiatal srácokat!Az, hogy Magának mennyi pénze van azzal nem kellene igy dicsekedni, ily módon.Nekem meg több van tuti mint magának, mégis fröccsöt iszok.Milyen súlycsoportról beszél?Milyen végzettsége van Önnek?
farkasfu
farkasfu 2025. 04. 26. 19:43
Előzmény: #64155  Labanc
Magyarázhatod, szóval mégis igaz, hogy a végső szavazás előtt leléptél! 
Nem kellett ahhoz személyesen ott lennem, hogy mindent tudjak. Látom figyeled az "élet utam", de nem tudod mennyi a két év mégsem, biztos a korod miatt nehéz! :)) Az nem jövőre van és kb... egy terv, hogy itt hagyom ezt a posványt és a tőzsdét!  
 Az hogy nincs 10 vagy száz misid a korod miatt, ezzel semmi gond, nekem sem volt anno, de akkor ne akard már megmagyarázni, hogyan kell a nagy pénzekkel kereskedni! Itt vannak a problémák, hogy játszod az eszed és után kiderül, hogy fogalmad sincs hozzá, mert nem abban a súlycsoportba játszol! Maradj inkább csendben, nem kell a nyúlnak puska...:))) 
Ugyan ezt csinálod a technikai elemzéssel is. Szaladsz a könyvekért, olvasol valamit  és osztod itt nekem az észt, hogy ezt így nem lehet, meg úgy kell! Nőj fel előbb, aztán gyere vissza! 
A szakirodalmaddal és a 99%-al, azt csinálsz amit akarsz, főleg a ~100 éves elméletekkel a mai sz.robotok mellett.
Remélem emlékszel, hogy hol szúrtad el a közös munkánkat és további lehetőségét? Az elején neked is segítettem, mint a többieknek, de te elkezdtél  követelőzni, játszottad a nagyfiút, okoskodtál és megsértődtél, mert nem árultam el egyből a megoldást!  Látom, azóta is hiába vannak meg a könyveid...
Ta-val sosem fogsz boldogulni így, ha belekevered a fundát, fideszt és az időjárást jelző békákat! Ez csak egy szakmai jótanács... Fogadd meg, ennyit segítek még!
DrKissEszter 2025. 04. 26. 19:36
Előzmény: #64157  Levon
- Nincs jogom eladni?
- Hány millió volt a forgalom az 5. napirendi pont előtt?
- A többieknek miért nem írja azt, hogy túl tolják akkor?
Levon 2025. 04. 26. 19:01
Előzmény: #64156  DrKissEszter
Kedves Eszter! A fórumozók tudják hogy az én kapcsolatom Farkassal nem felhőtlen , nem mindenben értünk egyet. De azért ez a műsor már erősen túlzó kezd lenni , hangvétele pedig egy másik topikból sejlik fel. Hagyjuk egymást békén , az egymásra mutogatás óvodába való! Gondolom el tetszett múlni 18 ! Amúgy meg ha eladták a részvényeiket a közgyűlés ideje alatt , akkor  önök okozták  a pánikszerű  árfolyamcsökkenést . Ezt szintúgy hívhatjuk piaci manipulációnak! 
DrKissEszter 2025. 04. 26. 18:45
Előzmény: #64155  Labanc
Nagyon jó írás!Engem is betámadott, amikor ott ültem és próbáltam élőben írni ide a fórumra pár gondolatot.Közben azt olvastam, hogy troll vagyok.Kicsit elmentek ennek az embernek otthonról mondom.Aztán a mai nap kiderült, hogy tényleg ott voltam.Igen, részben miatta vásároltunk, de inkább bukóban eladtam.
Labanc
Labanc 2025. 04. 26. 18:38
Előzmény: #64119  farkasfu
Atyaég, ennyi hazugságot és összeesküvés-elméletet hogy vagy képes összehordani? :D (bár lehet korral jár...)
A közgyüliről azért távoztam elsőként, mert több mint egy órán át sorba kellett állnom a regisztrációhoz, utána két óráig állva kellett szavaznom, majd megsültem, éhes voltam, rohannom is kellett melóba, és közben a 80ft-os oszti leszavazása után már el is dőlt minden... de basszus miért egy olyannak magyarázkodok, aki ott se volt a gyűlésen?????
Értelemszerűen a koromból fakadóan nincs sok tíz meg százmillióm, ráadásul elég szélesen diverzifikálok, így az én hatásom az árfolyamra majdnemhogy lófing, de legalább a rugalmasságom biztosított... azt terjeszteni hogy mégis van súlya annak amit csinálok több mint őrültség... csak mertem őszintén válaszolni Tokának... de örülök hogy neked van saját brokid, váljon egészségedre/hasznodra
Én nem akarok pereskedni, csak javaslatot fogalmaztam meg a komolyabban érintetteknek, és a közgyülin ki is derült, hogy mindez egyáltalán nem alaptalan, egy MNB vizsgálatot minimum megérhet... de te itt is csak szavaim kiforgatására vagy képes egy gép mögül.
Nyilván az irántam érzett frusztrációd abból irányul, hogy a "beetetés" szó említésére magadra ismertél... teljesen jogosan. Nem önmagában a chartozásra gondolok, rövidtávon nagyon jól lehet vele trendeket előrejelezni... de amit hónapok óta nyomsz a waterloodal az nem több szemkápráztatásnál és felbeszélésénél (nem érdekel hogy direkt csinálod-e vagy nem), amiről régóta beszélek... és mint tegnap kiderült, nem kevesen emiatt vettek appot, úgyhogy egy minimális felelősséget azért Te érezhetnél a mondataid mögött... akármennyire is hozhatsz fel TA-s érveket, a szakirodalomban is 99%-ban rövidtávra használják a TA-t, és rohadtul nem a te chartod fogja eldönteni, hogy az app lesz-e 1815ft és mikor. Ha bukik jövőre a fidesz, akkor pl. valszeg sose lesz, és akkor mindenki előránthat téged aki teljesen mást állított, de mivel saját állításod szerint jövőre már abba fogod ezt hagyni, lehet ez téged már egyáltalán nem fog érdekelni.
 Én a helyedben látva hogy nem kevés appost kitömtek, és hogy ez egy jó darabig így is maradhat, minimum csöndben lennék, de legalább elgondolkodnék azon, hogy egy ilyen intenzív felbeszélő kampánynak milyen következményei, adott esetben károsultjai lehetnek... (és ismétlem, itt nem a rövidtávú trendekről és chartokról, hanem a nagy távoli mézesmadzagról beszélek). De pontosan tudom mi fog ezután jönni, hogy továbbra is védd a saját renomédat és hírnevedet, ahelyett hogy magadba néznél, inkább folytatod a teljes letámadásomat, nem kimélve a hazudozást, ferdítést és alaptalan vádaskodást... én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez meddig fog még működni, meddig kellene még esnie az appnak ahhoz, hogy esetleg emberek átgondoljanak itt dolgokat...
Toka 2025. 04. 26. 18:10
Előzmény: #64134  Marika113
  • Pénzzel nem lehet oly jól élni, mint amilyen rosszul pénz nélkül.
Toka 2025. 04. 26. 17:33
Előzmény: #64125  Marika113
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát.
Mindegy 2025. 04. 26. 16:58
Előzmény: #64150  farkasfu
Lenne egy kérdésem mikor 150 ft-nál vergődött a részvény mennyi lehetett az egy részvényre jutó nyereség és azóta mennyi új ingatlant vettek számomra az is érdekes jó áron akarnak venni de elég régóta nem tudják eladni amit el akarnak
Törölt felhasználó 2025. 04. 26. 16:55
Előzmény: #64135  Fibonacchi
Érdekes lenne, ha a zöld vonal alá esne, mert akkor Waterloo-nak csak annyi.
Remélem most lesz egy felpattanás 800-820 közé a 685-ös visszateszt előtt.Vagy fordítva lesz? Előbb a 685 és utána a 800-820? Aztán gondolom hónapokig beszorolunk a 700-800-as sávba.
farkasfu
farkasfu 2025. 04. 26. 16:46
Előzmény: #64143  Fibonacchi
Oda nemsok értelme van bármit is tenni :))
Levon 2025. 04. 26. 16:44
Előzmény: #64148  Jocek
Azt már megtették az elmúlt 6 évben. Nem ezen a szinten kezdenek el bevásárolni sajnos!
Jocek 2025. 04. 26. 16:36
Előzmény: #64140  csuloktata
Mert pár ev alatt szinte az összes közkezet fel lehet vásaroli gombokért. Majd kiveuetni a tőzsdéről és az akkor már busás hasznot termelő céget eltűntetni a kíváncsi szemek elől. 
Counter 2025. 04. 26. 15:38
Előzmény: #64143  Fibonacchi
Én mindkét részvénycsomagom tartom. Opi esetén azért most, hogy elkezdett emelkedni azért nyugodtabb vagyok.
Úgy van ahogy írod. 640 körül pl. az RSI is magasan volt már, a chart-odon jelezted.
App is fordulni fog előbb-utóbb, itt az egyik pakkal mínuszban, másikkal pluszban vagyok.
raus 2025. 04. 26. 15:38
Előzmény: #64142  tmike
“Valószínű a kicsi el fogják még dobni, de ne feledjük, amit eladnak azt valaki megveszi.
Szóval bármi lehet, mindenki saját "kockázatérzékenysége" szerint döntsön.
Még valami:
500 felett van egy pici rés is, remélem oda nem szúr le, de .................”
Ezt írta a Balentum mester . 
Mindegy majd hétfőn láthatjuk hogy megy lenek 😉
Fibonacchi
Fibonacchi 2025. 04. 26. 15:26
Előzmény: #64138  Törölt felhasználó
0lyan is van:))
Fibonacchi
Fibonacchi 2025. 04. 26. 15:24
Előzmény: #64136  Jocek
Nem kell ahhoz jó mélyre vinni!! :)))
Fibonacchi
Fibonacchi 2025. 04. 26. 15:23
Előzmény: #64139  Counter
Az Opust is feltettem nem utólag, hanem előtte.
Kaptam is érte mínuszokat rendesen.
A sok okostojás aztán hírtelen eltűnt!
Jaaa, az nem csakTrump volt, de ez mellékes!
Írtam róla régebben.....
tmike 2025. 04. 26. 15:21
Előzmény: #64141  raus
Olvastam Balentum hsz-ét.  Egy szóval sem írta hogy lefelé várja.  A haverod meg minden héten lejjebb várja.  Kicsit ferditesz.  Értem hogy venni akarsz de na....
raus 2025. 04. 26. 15:06
Előzmény: #64123  Bpali2
Nem csak őrá értettem hanem sok-sok kisbufire, pl volt vkinek 500 rol és jött a no oszti hír, eldobta 880 , azt majd ráér visszavenni mostanság, vagy majd 650-30 körül.Dupla pénz lesz nekik!
Balentum is lefelé látja a TA alapján.
Nagy embereket meg tök hidegen hagyja pár db pár millás kis befektető ….

Topik gazda

Jocek
3 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek